Hogy hívtátok a babátokat amíg még csak kis "maszat" volt és nem tudtátok fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
engem nagyon zavar h nem tudom hogy nevezni,amikor beszélek rólla.2010. márc. 10. 10:50
11/25 anonim válasza:
Nekünk Pocakmanó volt, Pöttymanó és Prüntyi. Van két lányom, ők Pötyikének hívták:) Ma már tudjuk, hogy kisfiú és Ádám lesz a neve!
35 hetes kismami
12/25 anonim válasza:
Mi babónak hívjuk egyenlőre,fiú:-)
36 hetes kismama
13/25 anonim válasza:
Az első babánkat csak babának hívtam, a másodikat ketteskének. Mind a kettő lány lett :)
14/25 anonim válasza:
Az első babánkat BAB-nak hívtuk (mert hogy csak akkor lesz belőle BABA, amikor tényleg meg is születik), illetve Attilaemesének is hívtuk (így egyben) :)
Ráadásul mi nem is tudtuk meg a nemét, csak amikor megszületett...
Most megint babát várok, őt Minimanyónak hívjuk :) (a lányom-Emese beceneve Manyó, ezért lett Minimanyó a kisebb)
15/25 anonim válasza:
Én Mütyürnek vagy Mütyürfülnek szoktam hívni. Kislány és Nóra lesz a neve. 40 hetes kismama
16/25 anonim válasza:
Mi Ficánkának hívjuk. :)
A nemét nem tudjuk.
28 h km
17/25 anonim válasza:
Mi babaucinak hívtuk, aztán volt pocaklakó.. most hogy megtudtuk hogy kislány, sokszor azt sem tudjuk mit is mondjunk...:))))))))))
18/25 anonim válasza:
Milyen aranyosan szólítjátok Őket! :)))
Én csak Kisbabámnak hívom, meg kis Szerelmemnek. :)
20/25 anonim válasza:
Babszem Jankónak! Még nem tudjuk a nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!