Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy derült ki, hogy terhes...

Hogy derült ki, hogy terhes vagy? Elmeséled a történeted?

Figyelt kérdés
Mennyi próbálkozás után sikerült? Mikor teszteltél? Számítottál rá? Éreztél előtte valamit?
2015. aug. 21. 08:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Gratulalok, de a pecsetelessel azonnal progeszteronpotlas!!
2015. aug. 21. 14:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Hát nálam bonyolult volt... Nem volt tervezett, a mensim előtt kb 1 héttel, mérhetetlen derékfájásom volt, de iszonyú, azt hittem erősen felfáztam, haza kellett mennem a melohelyről, aztán rá egy hétre megjött, de valami iszonyat volt... emlékszem duplán szedtem a fájdalomcsillapitókat, de semmi nem használt, aztán szépen elmúlott, s megbeszéltük a párommal, hogy mivel karácsony közelgett, s már nem igen rendeltek orvosok, hogy januárban elmegyek orvoshoz, hogy mi lehetett... aztán januárban késett... nem jött meg... s pozitív lett a teszt :)

Szóval akkor már muszály volt elmennem a dokihoz, ma már 5 éves a fiam :)

2015. aug. 21. 15:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Tervezett baba, de közel két évig nem jött össze. Rengeteg kiborulás...stb. Még nem voly orvosi vizsgálat(komolyabb), mert külföldön élünk(nemsokára hazamegyünk), és nem akartam itt elkezdeni, de a pâromnak már le volt beszélve egy spermavizsgálat. Szóval, úgy döntöttem hogy ez az utolsó hónap, hogy nem védekezünk, mert a fokozatos remény-csalódás kikészített. De aznapra vagy másnapra nem vártam a mensimet (Nem voltam biztos az ovumban). Viszont éreztem hogy görcsölök, biztos voltam benne, az este folyamán, legkésõbb reggelre megjön. Viszont volt itthon egy db utolsó tesztem, és gondoltam ellövöm, ne maradjon a nyakamon illetve estére "buliba" voltunk hivatalosak, biztos ami biztos.... Na pozitív lett. Délutáni vizeletbõl. Majd hanyatt vágódtam. Elsõ gondolatom...any*d! :) Gyorsan rohantam még venni és azok is pozik. Hát mit ne mondjak egy hétig sokban voltunk, hogy ez igaz?! :D Téli baba lesz.
2015. aug. 21. 16:18
 24/24 A kérdező kommentje:
Szedek Utrogestant :) Ma is csináltam, még erősebb, mint az első :)
2015. aug. 21. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!