Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy derült ki, hogy terhes...

Hogy derült ki, hogy terhes vagy? Elmeséled a történeted?

Figyelt kérdés
Mennyi próbálkozás után sikerült? Mikor teszteltél? Számítottál rá? Éreztél előtte valamit?
2015. aug. 21. 08:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én abszolút nem számítottam rá. Nem terveztük, és úgy hittem, nekem nem is lehet majd természetes úton gyerekem. Hiába van kezelve a pajzsmirigyem, mindig magas a prolaktinom, valamint nem bírtam már szedni a nagyobb dózisú letroxot amit kellett volna. Szóval egyszer nem védekeztünk, de én egyáltalán nem gondoltam, hogy ettől terhes leszek, hisz mások évekig is próbálkoznak. Rá két hétre elmentünk Görögbe, ahol mindennap becsiccsentettünk. mikor hazajöttünk meg kellett volna jönnie, de nem jött, amit én a kevés letroxnak tudtam be. 1 hét múlva, mikor még mindig nem jött meg, elkezdtem jó sós feta sajtot tömni magamba, édesszájú vagyok, de semmi édeset nem kívántam. A feta sajttól támadt a gondolat, hogy csinálok egy tesztet, pont volt is otthon, és amúgy is egyedül voltam és unatkoztam. Amikor meg láttam a két csíkot elkezdtem remegni, nem tudtam mit kezdeni magammal, nem akartam még gyereket. Egyszerre örültem és rettegtem. Márciusra várjuk a babánkat. :)
2015. aug. 21. 10:06
 12/24 anonim ***** válasza:

elsőre sikerült

9.héten teszteltem

nem számítottam rá

azt hittem fel vagyok fázva

2015. aug. 21. 10:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Első próbálkozós hónapban sikerült. Hát eléggé figyeltem a testem, éreztem apró görcsöket 7. dpo körül de nem tudtam, hogy tényleg úgy van, vagy csak beképzelem. Másnapra erősebbek lettek, azt már nem lehet beképzelni. Két napig tartott. Amikor elmúlt, másnap reggel csináltam egy tesztet ami persze negatív lett. Rájöttem, hogy teljesen elment az eszem. Vártam pár napot, majd újra csináltam egy tesztet, 12. dpo-n. Hát.. nem tudom, nem számítottam rá. Reggel egy picit hitetlenül mentem tesztelni, kicsit féltem, hogy ezen is csak egy csík lesz. Na megcsináltam, 5 perc múlva ránéztem, kiabálva vittem ki a férjemnek hogy ugye te is látod azt, amit én?? De halvány volt, betegtájékoztató azt írta 15 perc után olvassa le az eredményt, mondom még megvárom azért. Addigra tényleg látható lett a csík. Aztán meg úgy görcsöltem nemvárt napján, hogy azt hittem meg fog jönni. Akkor megfogadtam a második babánál nem kapkodom el a tesztelést, ha kibírom persze..
2015. aug. 21. 10:32
 14/24 anonim ***** válasza:

*a történet

alapból felfázós vagyok, menstruációm se volt a sok gyulladás miatt, jártam ilyen-olyan antibiotiumos kezelésekre. közben a párom meg babát szeretett volna, én meg hagytam magam :)

de mivel mondta is a dokim, hogy peteérésem sincs, így nem is éltem bele magam.

aztán a felfázás átváltott kegyetlen felfázásba, folyamatosan görcsöltem, két cseppet sem tudtam visszatartani, majd meghaltam a munkahelyen, mire 3(!)urulógus is elküldött a fr*ncba, hogy semmi bajom, így kezdtem kétségbeesni, hogy nem fogalkozik velem senki, depresszó, ájulási inger, minden volt már rajtam.

erremi jön még, párommal is romlik a kapcsolat..állandóan hepciás voltam, nem akart hazajönni, stb..

aztán hányinger, fáradtságérzés.

kezdtem a babára gyanakodni, csak pont nem volt erőm már ette is folalkozni, szóval a tesztelésig nem jutottam így el, csak a 9.héten.

2015. aug. 21. 10:34
 15/24 anonim ***** válasza:
*ezzel is foglalkozni
2015. aug. 21. 10:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Első gyereknél első hónapban sikerült, ahogy letettem a fogamzásgátlót. Két hetet késett mikor teszteltem, azt hittem, hogy csak a fogamzásgátló abbahagyása kavart be a ciklusomba.

Másodiknál fél évet próbálkoztunk, össze-vissza jött meg, mert szoptattam még az elsőt, szóval minden hónapban teszteltem, aztán februárban egy héttel a kijelölt tesztelés előtt a barátainknál vacsoráztunk, én meg 2szer hánytam, másnap teszteltem és pozitív lett.

2015. aug. 21. 11:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Első:

rensszertelen menstruàció mellett az aktuis idején csaknpecsételő vérzésem volt pàr napig, ami aztàn elmúlt. Majd visszajött, majd elmúlt. Mellette folyamatosan mindjàrt megjön érzés. Ez ìgy 2-3 hétig. Vettem 2 tesztet, mert amikor késett, mindig ìgy tettem. Nagy meglepetésre erős pozitìv lett. Nem tervezett baba, megszakìtàsos módszer mellett. Mire orvoshoz mentem, 8 hetes voltam, a pecsételés is megszűnt.

Màsodik: tervezetten. Ovu utàn egy héttel napokig görcsölt a hasam, és feszült a mellem.Mindkét tünet nagyjàból àltalànos volt, de biztos voltam benne, hogy meg fog jönni. 13. dpo-n, nem vàrt előtt egy nappal nem bìrtam hajnalban, egész éjjel nem aludtam, kiosontam tesztelni. 2 csìkos lett. Szàmìtottam is rà, de inkàbb nem. Inkàbb csak reméltem :) Mensire utaló tüneteim voltak, semmi egyéb.

2015. aug. 21. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:
2. Próbàlkozós hónap volt.
2015. aug. 21. 11:12
 19/24 A kérdező kommentje:

Mi már kb 8 hónapja próbálkoztunk, ez volt az első hónap, hogy nem foglalkoztam annyira a dologgal, biztos voltam benne, hogy most sem sikerül. Elutaztan a barátnőimhez, csajos hétvégét tartani, nem is nagyon gondoltam a dologra. Vasárnapra vártam, szombat este elkeztem pecsételni, na, gondoltam, szépen időben megjön, ahogy szokott. Vasárnap egész nap nem indult be rendesen, de olyan zsúfolt nap volt, hogy fel se nagyon tűnt. Hétfőn már elkezdtem gyanakodni, mikor még mindig nem indult be, csak pecsételtem, gondoltam ellövök egy tesztet. [link]

Ilyen lett, azt hittem elájulok :)

2015. aug. 21. 14:04
 20/24 anonim ***** válasza:

Szép :)

A pecsételés abbamaradt?

2015. aug. 21. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!