7 hetes terhesen 40 évesen első babával elhagyott a párom. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt.Ma derült ki hogy fél éve csal a párom az exével.Össze vagyok törve.Teljes bizonytalanságban vagyok.Elvetetni nem szeretném.2015. aug. 20. 11:16
21/23 A kérdező kommentje:
Vegul parterapia,sok beszelgetes utan egyutt vagyunk apukaval.Nem hiszem hogy valaha is meg tudok bocsajtani,vagy feledni a dolgokat. A no utana meg szemetkedett,kitalalta hogy o is terhes,majd persze kiderult hogy kitalalta. Mar 37 hetes vagyok es boldogan varom a babat. Apuka is igy van ezzel,varja nagyon. A sok beszelgetes utan kiderult mi vezetett idaig,persze semmi nem oldja fel az alol amit muvelt.Tudja jol hogy reszemrol mar soha nem lesz olyan a kapcsolatunk mint azelott...
2016. márc. 16. 17:22
23/23 anonim válasza:
pzszihologus és práterápia nagyon jot tett nektek.Gratulálok,hogy baba apjával kibékültél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!