Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen 40 évesen...

7 hetes terhesen 40 évesen első babával elhagyott a párom. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt.Ma derült ki hogy fél éve csal a párom az exével.Össze vagyok törve.Teljes bizonytalanságban vagyok.Elvetetni nem szeretném.
2015. aug. 20. 11:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én is 40 évesen lettem terhes és gondolkodás nélkül megtartottam volna, ha az apja így viselkedett volna velem. Lehet, sőt valószínű, hogy ez az utolsó alkalmad arra, hogy saját gyereked legyen. Ragadd meg, mert ha nem teszed meg fogod bánni. Látod, anyósodék is melletted vannak. Fel a fejjel, légy erős, hidd el, megéri.
2015. aug. 21. 14:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Normális családod lesz!! Hidd el, az apától is függ , hogy kell-e az a bizonyos apa-modell.. Szerintem tökéletesen meglesztek a pici babáddal, később pedig meg fogja érteni, és hálás lesz Neked, hogy erődön felül ketten végigcsináltátok :) Ahogy előttem mondták, miután megszületik, esélyed sem lesz szomorkodni.. Sőt, majd mikor rugdos.. Belekuckorodik a kezedbe, ha a pocakodra teszed... :) Jobbat érdemeltek Ti annál a férfinél. Kívánok sok erőt, kitartást, türelmet és rengeteg boldog pillanatot! :)
2015. aug. 21. 15:44
 13/23 A kérdező kommentje:
Az eszemmel tudom hogy jól döntök a baba mellett.Mégis nagyon félek.Senki nem lesz mellettem.Mi van ha a kicsi beteg,mi van ha már nem bírom az éjszakázást,mi van ha én beteg vagyok.Ha lenne párom,ahogy eredetileg is volt,akkor pont ebben is nagy segítség,nem? Csupa kérdőjel az életem tegnap óta.Egész nap viselkedni kell,a munkahelyemen sem tudom megosztani senkivel ezt a dolgot.Hazajövök és bőgök,ez sem tesz jót a babának gondolom,de fel kell valahogy dolgoznom ezt a fájdalmat.
2015. aug. 21. 16:00
 14/23 anonim válasza:
Én is teljes mértékben együttérzek veled. Bár nem 40,csak 26 vagyok. 2hete hagytam ott egy majdnem három éves kapcsolatot 8hetesen, mert a párom megbolondult. El kezdett mindent eladni a lakásból, és elitta az árát.úgy döntöttem nem viselem tovább, és annak ellenére hogy megbeszéltük az abortuszt és meg is volt a műtét időpontja, én egy nappal előtte leléptem. Nem bírtam megtenni! Szüleimhez jöttem sírva, hogy most mi lesz? Befogadtak. Most próbálom túltenni magam ezen, hiszen szeretem a párom, és rettenetesen hiányzik. Tudom hogy majd ez a kis csöppség kárpótol mindenért. És azt is tudom hogy soha többé nem tudok az apjával együtt élni már ezek után, hiszen rengeteg negatív dolgott tett velem, velünk szemben. Én is csak annyit mondok fel a fejjel, nem lesz könnyű, de biztosan megéri a fáradozás.
2015. aug. 21. 16:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Így ismeretlenül is nagyon együtt érzek veled.Akkor hasonló cipőben járunk.Nagyon jól döntöttél hogy megtartod a babád.Tudom min mész keresztül.Az is jó hogy a szüleid támogatnak,így minden könnyebb lesz!
2015. aug. 21. 16:35
 16/23 anonim válasza:
Így van. A szüleim az egyetlenek, akik támadtak rám azzal, hogy vetessem el! Tudom hogy minden rendben lesz. De a magány valahogy nagyon elviselhetetlennek tűnik, főleg hogy pont az az ember nincs mellettünk akire leginkább szükség lenne! Ilyenkor dől el, kire lehet számítani. Sajnos.
2015. aug. 21. 16:46
 17/23 anonim válasza:
Bocs, akik *NEM támadnak rám.
2015. aug. 21. 16:56
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagy már tini,felnőtt vagy,el tudod dönteni mit akarsz,min ahogy meg is tetted.Az én esetem nagyon friss.A terhességet sem tudta még senki rajtunk kívül,a szakítás meg tegnapi.Még a szüleim sem tudják.Tisztában vagyok vele hogy mennyire boldogok lettek volna ha a kapcsolatunk nem alakul így.Viszont így nem lesz felhőtlen az örömük.Még nem érett meg bennem a dolog tegnap óta hogy közöljem velük,ennek a rémálomnak előbb bennem kell letisztulnia ha ez egyáltalán lehetséges.A Te párod is igen érdekesen alakította a dolgokat.. pfff
2015. aug. 21. 17:16
 19/23 A kérdező kommentje:
Ja ,és a magány.Aki nem volt ilyen helyzetben az nem tudja.Nagyon hiányzik,de nem lehet ezt folytatni.Nem tudnék bízni többet.Szeretem mégis.Az örömet és bánatot sincs kivel megosztani...
2015. aug. 21. 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező és babáddal?
2015. okt. 6. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!