Mit tanácsoltok, akiknek a párja már közel volt a 40-hez első babánál?
Figyelt kérdés
Van "okom" félni, hogy esetleg férjem már "öreg" babához???Nem tudom miért sokan belém hozzák a frászt, hogy öregszik (közel a 40-hez) és nem fog összejönni, hamarabb kellett volna....hát igen, csak így alakult...38 éves a férjem én 30 múltam. Mit gondoltok??Egészségesen élünk, nincs káros szenvedélyünk semmi!2013. febr. 3. 20:28
1/11 anonim válasza:
nekem 40-et töltötte a párom tavaly nyáron, ősszel született meg első babánk.
Elsőre összejött, egészségesek voltunk/vagyunk mindketten, plusz sportoltunk is rendszeresen.
40 évesen még simán bevállalhattok 1-2 gyereket, hisz jó eséllyel fel tudjátok nevelni őket közösen.
2/11 anonim válasza:
Apu 42 volt a bátyám születésénél nálam pedig 44.
Hülyékkel nem kell foglalkozni.
3/11 anonim válasza:
A férjem 45 éves én 34. Nem iszunk, nem dohányzunk, simán jöhet a baba.
4/11 anonim válasza:
Az én férjem 38, tavaly született az első babánk. Első próbálkozásra összejött. a baba is egészséges.
5/11 anonim válasza:
Pasik ilyenkor még teljesen jól múködnek, ha nincs alapból probléma, apukám 52 volt mikor születtem elsőre sikerültem. Bátyám 53 volt mikor a 3. gyerek jött elsőre.
6/11 anonim válasza:
Semmi okod nincs a félelemre, az én apukám 50 volt kereken mikor megszülettem, és más apukát is ismerek, akik közelebb voltak már az 50-hez, mint a 40-hez mikor (ismét) apukák lettek.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy biztattok és írtatok!Jó ezeket olvasni!Nagyon vágyunk már a babára!!Annak sincs jelentősége, hogy "első" baba lesz, ugye??
2013. febr. 3. 21:09
8/11 anonim válasza:
Egészséges pár esetében ennek nincs jelentősége.
9/11 anonim válasza:
Első gyermekünk a férjem 39. szülinapja előtt 2 nappal született, én 27 éves voltam. Első próbálkozásra sikerült. Sajnos előtte volt egy missed ab-bal végződött terhességem, ő is elsőre sikerült. 4 évvel később 3 hónapos próbálkozásból született a második gyermekünk. Úgyhogy az nem jelent problémát, ha az apa 40 körül van! :)
10/11 anonim válasza:
Semmi ok az aggodalomra :) Párom 38,én 21,első babát várjuk :) Helyén van minden,szeressétek egymást és mihamarabbi babaáldást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!