Mikor fogtad fel, hogy babát vársz, anya leszel?
A 13. hetet töltöttem nemrég, tervezett baba, nagyon vártuk, várjuk. A pozitív tesztnek nagyon örültünk, és az uh-n is nagyon jó volt látni, de még abban a szakaszban vagyok, amikor a hasam épphogy el kezdett nőni, és a tünetek is alábbhagytak. Így hajlamos vagyok még megfeledkezni róla, hogy itt van a hasamban.
Mikor jön vajon az a szakasz, amikor úgy rendesen fel is fogom, hogy gyerekünk lesz? Nálatok mikor jött el?
30. hétben járok, de még mindig hihetetlen a dolog! mi is sokat vártunk rá, és talán ezért is nehéz még mindig elhinnem...vagyis inkább belegondolni abba hogy nemsokára hárman leszünk!
De talán a 12. genetikai uh után nyugodtam meg, hogy minden rendben van a kicsivel, és már egész szépen látszódott az ultrahangon is, illetve láttam ahogy mocorog.
aztán 16. hétben éreztem először hogy megrúg, a férjem egy héttel később. Talán így szép lassan felfogtuk, de azért még most is hihetetlen :D
Boldog babavárást! :)
Hétfőn voltam a 12. heti genetikai UH-n, szerintem ez vízválasztó volt ebből a szempontból.
Vágyott baba és Párommal együtt nagyon várjuk, beszélünk róla, de most, hogy láttuk már a kis formáját, az ugrálását, a méreteit, most kezd leesni: visszavonhatatlanul és végérvényesen szülők leszünk! Mostanra még erősebben megjelent a felelősségem az egészben, hogy mit eszem, mit teszek a szervezetemmel, és mostanában kezdenek a ruháim is egyre feszülni, a hasam szemmel láthatóan nődögélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!