Lehetséges, hogy valaki tobb hónapig nem veszi észre, hogy terhes?
A TLC-n van az a sorozat, "nem tudtam, hogy terhes vagyok" a címe. Jó pár történetet végignézve, ez azokkal történik meg általában, akik nagy túlsúllyal rendelkeznek (mondjuk 110 kilónál fel sem tűnik az a pár kiló plusz hízás).PCOS miatt nem, vagy csak nagyon rendszertelenul menstruálnak, vagy esetleg még szoptatják az előző gyereküket, és azt gondolják emiatt nem jön meg nekik.
De nagy ritkán előfordul, hogy vékony alkatú nőn nem látszik meg a terhesség, mert csak picit nő meg a hasa, és a súlygyarapodást meg ráfogja a változó korra. De olyan is volt, akinek elkötötték a petevezetékét,de ennek ellenére lett újra terhes, és persze eszébe sem jutott, hogy baba lehet.
Mellesleg én nehezen értem, hogy nem lehet észrevenni a magzatmozgást, mert nekem mindkét gyerekem majd kirúgta a hasfalamat, még a kisebbik is, aki lényegesen kevésbé mozgékony. Ráadásul én elég pici hasú vagyok (voltam), még a harmadik tirmeszter küszöbén is fel tudtam öltözni úgy, hogy nem néztem ki terhesenek, de akkor is...az ember ezért ismeri a saját testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!