Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy valaki tobb...

Lehetséges, hogy valaki tobb hónapig nem veszi észre, hogy terhes?

Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerős a 38.-ik hétben ment el dokihoz, mert fájt a gyomra és gyomorégése volt, ott derült ki, hogy kismama és hogy nemsokára szül. A csaj elég nagydarab és elmondása szerint össze-vissza jött meg neki, volt hogy hónapokig semmi, rosszullétei nem voltak, szóval állítása szerint ő nem vette észre.
2015. aug. 18. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:

A TLC-n van az a sorozat, "nem tudtam, hogy terhes vagyok" a címe. Jó pár történetet végignézve, ez azokkal történik meg általában, akik nagy túlsúllyal rendelkeznek (mondjuk 110 kilónál fel sem tűnik az a pár kiló plusz hízás).PCOS miatt nem, vagy csak nagyon rendszertelenul menstruálnak, vagy esetleg még szoptatják az előző gyereküket, és azt gondolják emiatt nem jön meg nekik.

De nagy ritkán előfordul, hogy vékony alkatú nőn nem látszik meg a terhesség, mert csak picit nő meg a hasa, és a súlygyarapodást meg ráfogja a változó korra. De olyan is volt, akinek elkötötték a petevezetékét,de ennek ellenére lett újra terhes, és persze eszébe sem jutott, hogy baba lehet.

Mellesleg én nehezen értem, hogy nem lehet észrevenni a magzatmozgást, mert nekem mindkét gyerekem majd kirúgta a hasfalamat, még a kisebbik is, aki lényegesen kevésbé mozgékony. Ráadásul én elég pici hasú vagyok (voltam), még a harmadik tirmeszter küszöbén is fel tudtam öltözni úgy, hogy nem néztem ki terhesenek, de akkor is...az ember ezért ismeri a saját testét.

2015. aug. 18. 10:10
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Egyet áruljatok el... a mensit értem, nem szokott megjönni, nem tűnik fel, stb. De akkor, amikor a gyerek kitolja magát és kiáll a lába a hasa oldalán valakinek, akkor mégis mire gondol, mi lehet? Bélmozgás? Nane...
2015. aug. 18. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes vagyok, 30kg túlsúllyal. A hasam szó szerint hullámzik este, amikor lefekszem aludni. Ha megpróbálok hasra feküdni a hátamon jön ki a lába. Ezt én nem hiszem el, hogy nem lehet észrevenni.
2015. aug. 18. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sok filmet esetet néztünk meg fősulin ezzel kapcsolatban. Màr akkor sem tudtam elképzelni,hogy ilyen van. Azóta mióta babàm lett méginkàbb elképzelhetetlennek tartom. A lényeg a nő fejben kizàrja a terhesség lehetőségét és vagy nem foglalkozik a tünetekkel vagy màsra fogja a dolgot (pl bélmozgàs,ciszta,gyomorrontàs) A pszichológusok szerint ezért fordul elő sajnos,hogy az ilyen anyàk megölik szülés utàn a babàt,mert ott szembesülnek a ténnyel amit addig nem akartak tudomàsul venni. Vagy a bizonyìtéktól szabadulnak meg vagy csak sokk hatàsa alatt magàt a babasìràst akarjàk megszüntetni,a beszűkült tudatàllapot függvényében.
2015. aug. 18. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!