Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan, hogy valaki az...

Létezik olyan, hogy valaki az 5. hónapig nem veszi észre, hogy terhes?

Figyelt kérdés
(ui.: nem rólam van szó...)
2015. ápr. 20. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Az egyik baratnom 2003-ban igy jart.

Vegig menstrualt, kover is volt.

Egy sima rakszuresen derult ki,hogy terhes.

2015. ápr. 20. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Igaz az unokahúgom még csak 16 hetes volt amikor kiderült,hogy terhes.De Ő sem azért ment dokihoz,mert rájött,csak simán vizsgálatra ment.
2015. ápr. 20. 18:43
 3/7 anonim válasza:
volt osztálytársam a 6-7dik hónapban járt mikor rájött hogy terhes! nagyon vékony volt de után a többi osztályársam igen nézte, hogy gömbölyödik.
2015. ápr. 20. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
a barátnom is a 6. honapban vette észre, mikor már nagyon mocorgott a baba, nem tudta mire vélni..azt hitte a beleivel van gond :DD miután kiderult, hogy terhes, rohamosan nott a hasa.
2015. ápr. 20. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
amikor én szültem (15 éve) volt egy kismama bent aki 6 hónapos terhes volt IKREKKEL! akkor jött rá hogy terhes... (de tény hogy szellemileg enyhén sérült volt )- ha 1 baba lett volna szerintem simán akkor jött volna rá, amikor beindul a szülés... szóval van ilyen és persze nem csak sérült embereknél
2015. ápr. 20. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én szinte azonnal gyanút fogtam, már a beágyazódási vérzésnél. Utána egyre egyértelműbb jelek, csak a teszt volt negatív és a menzeszem is megjött. Rá is kérdeztek, mert megszépült az arcom, de a teszt miatt azt mondtam, hogy nem vagyok az. Pedig jól éreztem, az voltam és a köv. menzesz már nem is jött meg, utána nem sokkal még egyértelműbb jelek voltak. Szóval én azonnal tudtam. Most, túl az első terhességemen, most azért azt gondolom, megeshetne velem, hogy nem veszem észre ilyen hamar. Ugyanis a császár miatt nem húzódott vissza egészen a hasam. Így a hasam méretéből szerintem max. 5-6. hónapban gyanakodhatnék. Ráadásul a heg és a műtét miatt sokszor van olyan fura érzésem a hasamban, ami miatt nem biztos, hogy észrevenném a terhességgel járó változások egy részét. Persze csomó jel van, ami miatt azért még gyanakodhatnék.
2015. ápr. 21. 03:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Első terhességem alatt a 19.héten voltam a genetikai ultrahangon, és ült ott egy kismama, aki pár napja tudta meg, hogy terhes, asszem a 19-20.hétben volt, és ott sürgött-forgott az asszisztens, hogy be tudja tolni időpont nélkül genetikai vizsgálatra mivel a 12.heti és az akkor még kötelező AFP-je sem volt meg..

Testvérem vidéki nagyobb városban rezidens szülész-nőgyógyász..

Pár hete mesélte,hogy volt bent egy fiatal nő, 14.héten ott helyben derült ki,hogy terhes.

Azt mondta, hogy több hasonlóval találkozott már de a legtöbb esetnél a kikérdezésnél,mert ilyenkor náluk legalábbis kikérdezik alaposan a nőket a menszeszről szóval mindig kiderült,hogy gyanakodhattak volna mert csak alig-alig véreztek.

2015. ápr. 21. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!