Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hónapja viszketek odalent,...

15 hónapja viszketek odalent, de babát szeretnék. Mi bajom lehet? Volt vkinek hasonló? Nem GOMBA!

Figyelt kérdés
Rendszerint mensi után,és ez kb. félidőre enyhül,majd megszűnik.Orvostól orvosig jártam,kezelgettek,de nem használt SEMMI.A legutóbbi orvos szerint nincs fertőzésem.A petefészkeim és a méhem rendben van.Ha lenne vmi fertőzés a méhemben,az ugye súlyosbodott volna a 15 hónap alatt?Senki nem lát semmit,a létező összes gyógyszert betettem,beszedtem...
2010. márc. 9. 12:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
valamilyen gyulladásod csak kell hogy kegyen az nem lehet hogy semmi bajod és mégis viszket nekem sokáig volt hasonló de a dokim mindig azt mondta hogy hüvely gyulladás mindenfélét kaptam rá aztán végül a klion segített és az aquatus hüvely öblítő a tejsavas azelőtt használtam a dm-ből a colpo cleanert de mivel az pompás valószínű hogy magába szívta a bacit és utána már hiába öblögetem ha bacis volt a víz viszont ez az irrigáló a zuhanycsőre illesztve működik és csak kifele folyik a víz vissza nem szív semmit 2 hónapig használtam hetente 1xpersze a klion után és azóta semmi bajom és sikerült babás is lenni a kérdésedre vissza térve nem kizárt hogy teherbe eshetsz de nem hiszem hogy jó ötlet míg nem derül ki az ok és nem kezeled ki ezt a viszketést remélem már nem kell sokáig várnod drukkolok neked .
2010. márc. 10. 13:34
 22/22 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Kliont is használtam,ez volt a legutóbbi.Az a borzasztó amúgy h a kezelésekre még egy kicsit sem javul a dolog.Mert ez úgy szokott lenni h javul vmennyicskét,majd visszajön.Na nekem nem...nem enyhül,mintha nem csinálnék semmit.

De ha fertőzésem van miért nem használ semmi?!?!:(És miért nem durvul el??Mert egy kezeletlen fertőzés csúnya dolgokat művel.Oké h kaptam ezt-azt rá..de van h 3 hónapig semmit.És nem rosszabb.Nem értem én ezt:-( :-( :-(

Hiába járok orvoshoz,nem tudnak velem semmit kezdeni.Persze megyek,ebben a hónapban is..de minek?!

2010. márc. 11. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!