15 hónapja viszketek odalent, de babát szeretnék. Mi bajom lehet? Volt vkinek hasonló? Nem GOMBA!
Pedig ez tuti gomba.
Kenet?
Rákszűrés volt?
Szia!
Próbáld ki a meleg sós ülőfürdőt! Szerintem csodákra képes! Én rendszeresn csinálom, sőt a fürdővizembe is öntök általába (jódozott, vagy tengeri) sót és nekem még soha (le is kopogom), de még tényleg soha nem volt komolyabb bajom, max 1-2 nap viszketés és kész, rögtön rendbe hozta! Mire elmentem a dokihoz már semmi nem volt!
Remélem segít neked is!
Pamutbugyit használok,bio-gyógybetétet,tisztaságinak is.Tampont nem használok.Intimlemosót évek óta,kizárólag azt.Mosószeres,öblítős anyaggal nem érintkezik a bőröm.Óvszer sincs,fog.gátló sincs,semmilyen gyógyszer nincs.Wc papírból mindenfélét használtam már.És az érdekes h mensi után kezdődik,és lassan elmúlik a félidőre.
3 és fél éve szültem,belül repedtem,varrtak.nem lehet h egy varrat nem szívódott fel?Azt mondják a dokik h kizárt,nem is látnak ott semmit sem.?Mert leginkább jobboldalon érzem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!