Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használjátok ezt a terhességi...

Használjátok ezt a terhességi applikáciòt? Miért így számol?

Figyelt kérdés

Jùlius 12-én volt az utolsò mensim,akkor ez most az 5. Hét nem? Az app azt ìrja,a 4.

Miért?

2015. aug. 13. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézd meg, itt pontosan úgy írja, ahogy mondom. Most vagy 4 hetes 4 napos.

2015. aug. 13. 22:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy most vagyok 4 hetes és 4napos de én még mindig nem ezt kérdezem,de köszi tényleg!! ;) :D :D
2015. aug. 13. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Félreérthető mint az internetes oldalak is. Azt írják pl 10. hét de az adatokból látszik, hogy betöltött hétre vonatkoznak. De van amelyik címbe írja, hogy 10. hét és az alatti lévő szöveg, hogy a 10 hetes magzat. Itt is látszik, mennyire kétes a fogalmazás. De a leírás betöltött hétre szokott vonatkozni.
2015. aug. 13. 22:59
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen épp azt néztem hogy betöltött hétre ìr,mégis ùgy,hogy ez és ez lesz. :)

Köszi a válaszod,akkor nem csak nekem tűnt fel! :)

2015. aug. 13. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Én használok terhességi appokat (9 hónap, és Pregnancy +). A 9 hónap a betöltött heteket számolja, a Pregnancy+-nál pedig te választhatsz, hogy a betöltendő, vagy a betöltött hetekhez tartozó infókat lásd. Először a betöltendőn volt nálam, de az zavaró volt, mert nem a tényleges, aktuális történésekről olvashatsz, hanem az egy héttel későbbiekről, pl. a baba méreténél ez zavaró lehet, mikor olvasod, hogy mennyinél kellene tartania, és az ultrahangon a doki nem azt a méretet mondja.

Én át is állítottam betöltött hetekre, mert ha már felraktam az appot, azt szeretném látni, ami épp történik:) A dokik amúgy általában a betöltött heteket számolják, és az infókat is így érdemes olvasgatni a gyerek fejlődéséről.

2015. aug. 13. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező basszus.

Te nagyon ráérsz, és nagyon kötekedő vagy.

Állj le vitázni majd a dokiddal és a védőnőddel is, hogy miért így van.

Számold úgy, ahogy a kalkulátor hisz az orvosok is így számolják a terhesgondozás alatt..

A következő kérdésed pedig az lesz, hogy miért 9 hónap a terhesség :)

Ui: nem érdekel a lepontozás. :-)

2015. aug. 14. 08:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem is értem a vita tàrgyàt,a kérdező az 5.hétben van, 4 hét +4nappal. Tehàt 4 hetes és az 5. hétben van. És ez a nem mindegy, valóban sok helyen ìrjàk össze vissza vagy félreérthetően,plàne amikor csak a baba koràt tàrgyaljàk nem a terhességét....
2015. aug. 14. 20:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.
2015. aug. 14. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ezek a kalkulátorok nem biztosak.Mert mensi első napjától számolnak.De eleve akkor még egy nő nem terhes.Én is eszerint 15 hetes 1 napos lennék.12 hetes uh mutat rendes eredményt.Így csak 14 hetes 1 napos vagyok jelenleg.
2015. aug. 15. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!