Használjátok ezt a terhességi applikáciòt? Miért így számol?
Jùlius 12-én volt az utolsò mensim,akkor ez most az 5. Hét nem? Az app azt ìrja,a 4.
Miért?
Igen épp azt néztem hogy betöltött hétre ìr,mégis ùgy,hogy ez és ez lesz. :)
Köszi a válaszod,akkor nem csak nekem tűnt fel! :)
Én használok terhességi appokat (9 hónap, és Pregnancy +). A 9 hónap a betöltött heteket számolja, a Pregnancy+-nál pedig te választhatsz, hogy a betöltendő, vagy a betöltött hetekhez tartozó infókat lásd. Először a betöltendőn volt nálam, de az zavaró volt, mert nem a tényleges, aktuális történésekről olvashatsz, hanem az egy héttel későbbiekről, pl. a baba méreténél ez zavaró lehet, mikor olvasod, hogy mennyinél kellene tartania, és az ultrahangon a doki nem azt a méretet mondja.
Én át is állítottam betöltött hetekre, mert ha már felraktam az appot, azt szeretném látni, ami épp történik:) A dokik amúgy általában a betöltött heteket számolják, és az infókat is így érdemes olvasgatni a gyerek fejlődéséről.
Kérdező basszus.
Te nagyon ráérsz, és nagyon kötekedő vagy.
Állj le vitázni majd a dokiddal és a védőnőddel is, hogy miért így van.
Számold úgy, ahogy a kalkulátor hisz az orvosok is így számolják a terhesgondozás alatt..
A következő kérdésed pedig az lesz, hogy miért 9 hónap a terhesség :)
Ui: nem érdekel a lepontozás. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!