Mikor tapasztaltad az első terhességi tüneted és mi volt az?
Első babával a mensi kimaradása volt az első jel, majd még azon a héten elkezdett feszülni a mellem.
Második babával korán jöttek a tünetek, már mensi kimaradása előtt 1 héttel tiszta pattanás lettem, fàjt a fejem, ideges voltam, mellbimbóim sajogtak.
Utàna viszont mindkét terhességem tünetmentes lett nagyjából. Másodikkal égett a gyomrom monjuk egy kicsit. Kb. a 9. héttől.
1. Sok pattanásom lett, nem értettem h mi a nyavajától hiszen semmi olyat nem ettem vagy ilyesmi
:D
2. Elmaradt mensi
3. Iszonyatosan puffadtam
Hát kb ennyi. Remélem a hányinger kimarad majd.. Mert első babánál 12 hétig meg volt :/
5 hkm
Mi már nagyon régóta akartunk babát, mire sikerült, ezért már eléggé jól kifigyeltem, hogy mikor mi történik. Például azt, hogy minden egyes ciklusban a menstruációm előtt egy héttel elkezd feszülni a mellem, és amikor elmúlik, aznap jön meg. Na, az első tünetem az volt, hogy nem volt mellfeszülés a szokott időben, viszont amikor megjött volna, azon a napon elkezdett feszülni, vérzés viszont nem volt. A teszt még napokig nem mutatott pozitívat, de a testem már tudta, mi az ábra :)
12 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!