Használjátok ezt a terhességi applikáciòt? Miért így számol?
Jùlius 12-én volt az utolsò mensim,akkor ez most az 5. Hét nem? Az app azt ìrja,a 4.
Miért?
Érthetőbben: csak a betöltött hetek számítanak.
Vagyis 4 hét 1 naposan is ugyanúgy 4 hetes vagy, mint 4 hét 6 naposan. És csak 5 hét 0 naptól leszel 5 hetes egészen 5 hét 6 naposig. Utána pedig jön a 6 hét 0 nap, onnan vagy 6 hetes és így tovább...
Na jò akkor én is még egyszer. Értem,hogy 4+5naposan 4hetes a terhesség,de az már az 5. Hét!!!
Hogy máshog fogalmazzak: augusztus van,ami a nyolcadik hònap,de attòl még tudpm,hogy az elműlt hònapok száma hét!
Az app azt ìrja,hogy ez most a NEGYEDIK hét,érted? De ez az 5.,hát 4hetes és x napos terhes vagyok.
:)
Akkor mikor van az első hét? Ha a mensi első napjátòl számoljuk a napokat akkor az az első hét,nem? Vagy az a 0.?
Naugye.
Én kalkulátort még nem láttam ami ùgy ìrná ki,hogy HÁNYADIK HÉT,mind azt ìrja hogy 4 hetes vagy,5 hetes + 2napos,stb.
Mindegy,köszi azért,de nem érted amit kérdezek :)
Pontosan, az a 0 hét. Hisz egy hét 7 napból áll. Szóval 0 hét 1 nap neked júl. 13., júl. 18. 0 hét 6 nap. És júl 19. 1 hét 0 nap, júl. 20. 1 hét 1 nap stb.
Érthetőbben nem tudom elmondani, de a dokik és a védőnők is így számolják. Meg a kalkulátorok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!