Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kérnétek fel az orvost,...

Hogyan kérnétek fel az orvost, hogy nála szeretnétek szülni? Mit mondanátok?

Figyelt kérdés
Még nem szóltam neki, de a kiskönyvemben az ő neve szerepel.Gondolom, sejti, hogy nem véletlenül hozzá mentem magán úton.A héten találkozok vele, a 12. hetes UH után.Szerintetek?
2010. márc. 9. 07:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én elmentem egyszer a magánrendelésére és ott kértem meg.Azonban nyugodtan szólj neki az uh.Ezt már te döntöd el.
2010. márc. 9. 07:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen megkérdeztem, hogy tudna-e vállalni, és hogy jön-e szülni?
2010. márc. 9. 07:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, és azt is megkérdeztem akkor, hogy mennyiért, ő mondott árat, én jobban szeretem a nyílt lapokat... (utolsó)
2010. márc. 9. 07:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat. Én is valószínűleg rá fogok kérdezni, mennyiért vállalja a szülést.Inkább, minthogy kínos helyzetbe kerüljek, vagy meglepődjek.
2010. márc. 9. 08:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazából nálunk ez nyílt titokként megy szájról-szájra,hogy ki mennyiért vállalja.Nálunk orvos 30 ezer,szülésznő 20 ezer.Ha nincs orvosod nem választhatsz szülésznőt.
2010. márc. 9. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:
én megmondtam njeki h szeretném ha ő lenne az orvosom a terhességem alatt, és szülni is nála szeretnék. erre mondta h köszöni a bizalmat és természetesen elvállal. én nem kérdeztem rá h mennyiért...mert mindenki annyit ad amennyit gondol sztem, ugysem mondaná senki boriték után h hé még adj egy 20ast v akármi:) azt szokták mondani h a dokik kb a magánrendelésen elkért pénz 10xesét várják...én 7ezret fizetek alkalmanként(egyenlőre még 4hetente,de most fog a végén sűrűsödni)és 200-250 Eurot kap majd:) ennyi
2010. márc. 9. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolo: orvos 30ezer??? csak???? nálunk minimum 40-50-et adnak, aki meg megmondja az 80-ra árazza be magát!

itt lehet csak szülésznőt választani, meg más városban is hallottam ezt....

2010. márc. 9. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj hiszen akármennyire függünk tőlük(dokiktól),azért mégiscsak mi diktálunk.Fő a határozottság,és garantáltan nem kell szorongani.Nekem ez bevált.Amikor tuti volt már hogy jön a babi,2.alkalom után egyszerűen felkértem:"Kedves Doktor úr,nagyon szeretnénk ha a ön kísérné végig a várandósságot,és nagyon számítanánk szülés közben is a közreműködésére."

A doki azt válaszolta hogy megtiszteltetés!!!!Örömmel!!!!,és ami a honoráriumát illeti mi döntjük el szülés után.Amúgy magánrendelés 8ezer,illik a tízszeresét adni azt hallottam.A szabiját is azonnal lediktálta,korrekt az orvosom!!!Bátran kérdezz,hiszen tisztában kell lennünk mindennel.A dokiknal egyek vagyunk a sok közül,viszont nekünk lehet hogy ez az egy gyermekünk lesz,fontos hogy tájékoztasson és ne érezzük elérhetetlen,megközelíthetetlennek őt!!!

Remélem tudtam segíteni egy picit.

2010. márc. 9. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia!nálunk tényleg ennyi a tarifa.Sőt én személy szerint az alapján is döntöttem az összeget illetően,hogy ki hogyan bánt velem a szülés alatt. : )
2010. márc. 9. 08:25
 10/11 anonim ***** válasza:

08.18-as vagyok....nekem is maszek orvosom lesz, mert vannak eü. gondjaim, azonkívül ízelítőt kaptam mi van akkor ha nincs egy fix orvosa egy kismamának.

én jövőhéten megyek másodjára a magánrendelésére, akkor szeretném egyértelműsíteni hogy szeretném őt választani. bár már az előző vizsgálaton is elmondta hogy van egy nap amikor ő nincs az országban, de van egy nagyon megbízható helyettesítő orvos, aki helyette szokott lenni.

ő nem mond tarifát, sőt, meg sem lehet kérdezni tőle, mert nem mondja. ő megelégszik egy köszönömmel is, ha annyit tud adni az ember. remélem így marad akkor is ha én szülök.

2010. márc. 9. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!