Hogyan kérnétek fel az orvost, hogy nála szeretnétek szülni? Mit mondanátok?
utolsó válaszolo: orvos 30ezer??? csak???? nálunk minimum 40-50-et adnak, aki meg megmondja az 80-ra árazza be magát!
itt lehet csak szülésznőt választani, meg más városban is hallottam ezt....
Szia!
Ne izgulj hiszen akármennyire függünk tőlük(dokiktól),azért mégiscsak mi diktálunk.Fő a határozottság,és garantáltan nem kell szorongani.Nekem ez bevált.Amikor tuti volt már hogy jön a babi,2.alkalom után egyszerűen felkértem:"Kedves Doktor úr,nagyon szeretnénk ha a ön kísérné végig a várandósságot,és nagyon számítanánk szülés közben is a közreműködésére."
A doki azt válaszolta hogy megtiszteltetés!!!!Örömmel!!!!,és ami a honoráriumát illeti mi döntjük el szülés után.Amúgy magánrendelés 8ezer,illik a tízszeresét adni azt hallottam.A szabiját is azonnal lediktálta,korrekt az orvosom!!!Bátran kérdezz,hiszen tisztában kell lennünk mindennel.A dokiknal egyek vagyunk a sok közül,viszont nekünk lehet hogy ez az egy gyermekünk lesz,fontos hogy tájékoztasson és ne érezzük elérhetetlen,megközelíthetetlennek őt!!!
Remélem tudtam segíteni egy picit.
08.18-as vagyok....nekem is maszek orvosom lesz, mert vannak eü. gondjaim, azonkívül ízelítőt kaptam mi van akkor ha nincs egy fix orvosa egy kismamának.
én jövőhéten megyek másodjára a magánrendelésére, akkor szeretném egyértelműsíteni hogy szeretném őt választani. bár már az előző vizsgálaton is elmondta hogy van egy nap amikor ő nincs az országban, de van egy nagyon megbízható helyettesítő orvos, aki helyette szokott lenni.
ő nem mond tarifát, sőt, meg sem lehet kérdezni tőle, mert nem mondja. ő megelégszik egy köszönömmel is, ha annyit tud adni az ember. remélem így marad akkor is ha én szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!