Van itt olyan, aki a 30. hét után váltott orvost és mi okból?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon nem vagyok megelégedve az orvosommal. Lekezelő és hanyag lett. Merjek még ennyi idősen orvost váltani?2011. szept. 2. 16:16
1/3 anonim válasza:
Én 36 hetesen váltottam:-S
Mert akkor jelentette be a tarifáját a szülésért (80ezer) én meg nem tudtam kifizetni:-(
Így a szülésznőm ajánlott olyan orvost, akinek nem volt kikötött tarifája, annyit adtunk a szülésért, amennyit ki tudtunk szorítani...
Nagyon rendes volt, második babámnál már terhesgondozásra is hozzá jártam, nála szülök hamarosan:-)
35 hkm
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, hisz még most jön a java. Mi lesz ha hanyag lesz a szülés alatt is, ha rosszúl dönt vagy nem fog veled foglalkozni. Keress előbb másik orvost és utána vidd át a papírjaidat. Sok sikert:)
3/3 anonim válasza:
Én is kb. ennyi idősen váltottam, mert elköltöztünk más városba. Őszintén szólva akitől elmész, az magára vessen, aki az új, az meg örülni fog, mert szüléskor biztos fizetsz neki. Egyébként amikor váltottam, akkor az első, akit megkerestem, bevallotta, hogy elvállalna, de pont a kiírt nap környékén lesz szabin és nem akar sz*rban hagyni (ez nagyon szimpi hozzáállás volt), ha pont akkor szülnék, így egy ismerős ajánlott másikat, aki el is vállalt és nagyon jó választásnak tűnt, azóta is hozzá járok, ha van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!