Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Váltott valaki orvost a...

Váltott valaki orvost a terhessége alatt?

Figyelt kérdés

A mostani orvosomnak csak magánrendelése van, és nem vállal szülést.De a 34-35. héten ajánlana majd valakit a megyei kórházban.

Most 24 hetes terhes vagyok és az egyik ismerősöm ajánlott egy dokit, de nem a megyei kórházban.

Nagyon gáz ha átmegyek már oda?

Egyébként evvel a mostanival nam vagyok nagyon megelégedve, nem túl közlékeny.

Szólnom is kell neki hogy már nem megyek hozzá??

2010. márc. 5. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha váltasz, még csak szólnod sem kell neki, ha nem akarsz, pláne hogy magánrendelésre jártál oda. Egyszerűen nem mégy többet és kész. Szíved joga oda menni, ahová akarsz, akár tájékoztatás nélkül is.

ҝ

2010. márc. 5. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Hm, én az első 12-3 hétben akihez járta, nem voltam vele megelégedve, nem is szóltam neki, csak átmnetem ahhoz akit jobbnak atrtottam. Sajnos, pont a két véglet volt. Az első mindent félvállról vett, a másik meg midnenre gyógyszerezett. Szóval, aztán sajnos egy-két alkalommal visssza kellett mennem ahhoz, akinél először voltam(így sikerült megoldani), de mikor a második doki látta, hogy előtt nem az ő pecsétje van, akkor azért megjegyezte, hogy el kéne döntenem, kit akarok....végülis nem fogadtam meg senkit, és a másodiknál szültem, akihez egy idióta szülésznő tartozott, aki miatt császárral végződött a dolog...na mindegy. Sztem ha úgysem annál szülsz akihez most hordod a pénzt a semmire, akkor minél előbb menj át másikhoz, ennek meg ne szólj.Te se leygél túl közlékeny:)

A köv doki reméljük jobban odafigyel rád, főleg ha megfogadod..a pénz nagy úr, kár hogy ettől nagyban függ minden. Én ezt gusztustalannak tartom.

Könnyű szülést kívánok neked!!

2010. márc. 5. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
26 hetesen váltottam orvost, mert nem voltam elégedett vele. Nem szóltam, csak mást kerestem inkább. Célszerű ahhoz járni terhesgondozásra, akinél szülni is fogsz, hogy ne egy ismeretlennél szülj majd. Vagy akkor jó az ügyeletes is, neki legalább nem kell fizetni :)
2010. márc. 5. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szabad orvosválasztás van, szerintem nyugodtan válthat orvost az, aki nincs megelégedve. Főleg ugye magánrendelésnél, mert ott sokszor kemény 5-10 ezreket ott hagy a páciens. Ettől függetlenül én azért úgy tartom tisztességesnek, hogy közöljem az orvossal. Nem a magyarázat miatt, hanem magam miatt és a tisztesség miatt.

Nálad más a helyzet, mert a Te orvosod ugye nem vállal szülést. Én a Te helyedben szépen elmondanám Neki, hogy azért most váltok és nem a 35. héten, hogy legyen időm, megismerni az új orvost, legyen lehetőség és idő arra hogy kialakuljon a kellő bizalom (anélkül nem megy). Mivel a Te orvosod nem vállal szülést, szerintem meg fogja érteni.

Én a 6. héttől járok egy kedves afrikai orvoshoz, most vagyok a 25. héten, s úgy gondolom, jól választottam.

2010. márc. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!