Lombikosok akinek a terhessége alatt viszketö kiütései lettek, mikor mult el a terhesség alatt?
nekem azt mondta egy genetikus hogy ez gyakori terhesség alatt és általában a szülés után elmúlik
Nekem iszonyat nagy száraz, piros, viszkető kiütéseim voltak......
Remélem Neked hamarabb rendeződik majd!!!
Szia!!
Az Én nővéremnek nem lombikprogramban lett gyereke,de neki is ilyen kiütései voltak,nem akarlak megrémiszteni,csak szólni szeretnék vagyis inkább csak figyelmeztetni,hogy neki a 4 honaptol viszketett a bőre,dokinál volt(amerikában)és vitaminokat írtak fel neki(állitolag sok volt a vas a szervezetében)Sajnos nem így lett beindult a szülés neki és sajnos a pici megfulladt a pocakjában!!2.baba volt kislány lett volna.rá 8 hónapra megint állapotos lett és ugyan ezek a tünetek jelentkeztek nála mire egy másik nődoki aki magyar volt egyből rájött hogy ez valami mérgezés ami 100 terhes nőből 3-nak jelentkezik és attol van hogy a pici és a mama szervezete nem "bírják egymást"(nemtudom hogy megfogalmazni)és ez a rekciója az anya szervezetének!!Hál istennek és a magyar dokinak a Kevin baba mára 6 hónapos egészséges mint a makk de légyszives erre kérdezz rá a dokidtol hogy mit hallott eről!!És zárjátok ki ezt a lehetőséget!!Nem azt mondom hogy neked is ez van de jobb
félni!!NE IJEDJ MEG LÉGY SZÍVES!!és ne utáljatok de gondoltam ezt leírom és ne játszunk struccpolitikát!!!
Kérlek írd meg mit mondott a dokid!!
Szerintem biztos, ami biztos, mihamarabb mutasd meg magad a terhesgondozást végző orvosodnak és kérj tőle laborba (teljes vérkép, vizelet) beutalót.
(Én kiütések nélkül viszkettem, toxikémiám volt - de nem valószínű, hogy neked ez van, csak ne hagyd annyiban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!