Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikosok akinek a terhessége...

Lombikosok akinek a terhessége alatt viszketö kiütései lettek, mikor mult el a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"A készítmény földimogyoró olaj és lecitin tartalma miatt túlérzékenységi reakció (anafilaxiás sokk, csalánkiütés) jelentkezhet." Mondja az Utrogestan betegtájékoztatója. Nem vagyok orvos (!), de ötletként kipróbálhatod, hogy ha kálciumot veszel be, akkor csökken-e a viszketés-kiütés - ha igen, valószínű allergia.

Orvosnál akkor már voltál ezzel?

2011. dec. 1. 12:31
 12/16 A kérdező kommentje:
igen tudom,olvastam a beteg tàjékoztatot,mivel lombikozàsaim soràn többször kellett utro-t hasznàlnom,lehetséges màr sok volt a szervezetemnek és igy jelzi!igen voltam dokinàl zsiros testàpolokrémet javasolt,cetirizint szedtem rà,de abba kellett hagynom a terhesség miatt.juliusban volt 1 missed ab-om,az akkori terhességem alatt jött ki az allergia.az operàcio utàn mentem el börgyogyàszhoz és ö irta fel nekem a cetirizint,azt mondta nem lehet tudni mitöl van,hogy sok embernél elöfordul,de ez csak 1x-i az emberek életében,ha elmullik nem jön vissza többet!de valahogy én mégis az utro-ra gyanakszom!
2011. dec. 1. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:

És a nőgyógyász is tudja ezt a kiütést vagy csak bőrgyógyásznál voltál?

Én továbbra is azt javaslom, hogy

1. Próbáld ki a kálciumot (pl. Sandoz pezsgőtabletta - kérdezz rá a patikában, hogy nem üti-e a többi gyógyszered). A babának biztos nem árt, sőt.

2. Mindenképp menj el egy teljes laborra, hogy minden rendben van-e.

2011. dec. 1. 17:12
 14/16 A kérdező kommentje:
a nögyogyàszom is tudja,söt a sandos calcium tablettàt is emlitettem neki,hogy szedhetem-e,azt mondta nem javasolja,inkàbb természetes calciumot egyek.vettem a gyogyszertàrban börbetegségre tusfürdöt meg testàpolot,valamennyire enyhült!:)
2011. dec. 1. 18:40
 15/16 anonim ***** válasza:

A calciummal biztos nincs baj terhesség alatt, minden allergiásnak ezt szokták javasolni (persze ésszel).

Örülök, hogy a testápoló használ!

Ha a gyógyszer-allergia miatt lettél kiütéses, akkor valószínûleg addig az leszel, amíg szeded :( Azért én a helyedben utána járnék még...

2011. dec. 1. 20:20
 16/16 A kérdező kommentje:
szerencsére még 4 hét és abba hagyhatom az utro-t!Nagyon szépen köszönöm a kedves segitö készséged!:)
2011. dec. 1. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!