Lombikosok akinek a terhessége alatt viszketö kiütései lettek, mikor mult el a terhesség alatt?
"A készítmény földimogyoró olaj és lecitin tartalma miatt túlérzékenységi reakció (anafilaxiás sokk, csalánkiütés) jelentkezhet." Mondja az Utrogestan betegtájékoztatója. Nem vagyok orvos (!), de ötletként kipróbálhatod, hogy ha kálciumot veszel be, akkor csökken-e a viszketés-kiütés - ha igen, valószínű allergia.
Orvosnál akkor már voltál ezzel?
És a nőgyógyász is tudja ezt a kiütést vagy csak bőrgyógyásznál voltál?
Én továbbra is azt javaslom, hogy
1. Próbáld ki a kálciumot (pl. Sandoz pezsgőtabletta - kérdezz rá a patikában, hogy nem üti-e a többi gyógyszered). A babának biztos nem árt, sőt.
2. Mindenképp menj el egy teljes laborra, hogy minden rendben van-e.
A calciummal biztos nincs baj terhesség alatt, minden allergiásnak ezt szokták javasolni (persze ésszel).
Örülök, hogy a testápoló használ!
Ha a gyógyszer-allergia miatt lettél kiütéses, akkor valószínûleg addig az leszel, amíg szeded :( Azért én a helyedben utána járnék még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!