Lombikosok, ti tapasztaltatok hőemelkedést a terhesség elején?
Szia! Ebben bízom én is. Köszi!
De hátha van itt olyan valaki aki magán tapasztalt ilyet és sikerült is a baba.
Szia nem akarok rombolni, de én ebbe a hőmérőzgetésben semmi értelmet nem látok, főleg, ha lombikos vagy. Csak kizárólag teljesen feleslegesen stresszeled magad amikor méregeted a hődet, hagyd a picidet, tudja mi a dolga én már megtanultam, hogy ha ott van, úgy is ott van mindegy a hőm, mert nem törvényszerű, hogy csak a magas hő jelenti, hogy megvan, ha meg nem akar, úgyse marad meg.
Mondom 4 inszem és 2 lombik után. Tehát ne figyelj magadra légyszíves, hidd el sokkal nagyobb meglepi lesz, ha nem számítasz rá. :)
Egyébként normális esetben is a hő fenn marad a menzeszig peteérés után. A hőd fenn maradhat a menzeszig is, és a baba kimutatásáig is. Nekem ingadozott, így már nem is mértem, nem érdekelt csak stresszeltem magam feleslegesen.
lombikos 12 hetes kismama
Sziasztok!
Nem méregetem a hőmet csak tegnap mikor annyira melegem volt, kiváncsiságbol. Az igaz, hogy mindenképpen meglepetés lesz az eredmény, mert nagyon kétkedve várom. Se nagyon nem bíztam el magam , se nagyon negatív sem vagyok. Mind a két végeredményre fel készültem és végig gondoltam. Az biztos, hogy ha sikerül sokkal-sokkal boldogabb leszek. De nem élem bele magam.
Köszi a válazokat és gratulálok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!