Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderűlt, hogy babát várok,...

Kiderűlt, hogy babát várok, de piszok nehezen tudom lerakni a cigit. Milyen praktikát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Egy hete derűlt ki, meg tudom állni, de napi 3-4 szálat elszìvok még mindig.

Tudom, hogy árt a babának, de rosszul vagyok, ideges, megfájdul a fejem, stb... 14 éve dohányzom, napi min 1 dobozzal szívtam így most nqgyon nehéz. Ráadásul a kávét is le kell tennem, mert nem tudom meginni ha nincs mellé cigim. A napi 5-6 kávét már 2-re csökkentettem..m

2015. aug. 12. 15:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, megtudhatnám az alkalmazás nevét? :)

Nyilván előtte kellett volna leszoknom, de mint írtam "kiderűlt"-ergo nem számítottunk rá.

Most tudtam meg 1 hete.

A többikenek is köszönöm, minden lehetséges módot kipróbálok, és ígérem írok amint 1 hónapja leszoktam! :)

2015. aug. 13. 10:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Megtanultam kötni xD :D Tudom, nem egy modern hobbi, de mindennél jobban lefoglalta a kezemet, simán vittem magammal mindenhova, idegesség elűzésére is tök jó. Az egész család sálat kapott karácsonyra (akkoriban csak az ment, nem is a forma volt a fontos:D)

És nem néztek meg még az utcán se jobban, mintha mondjuk nagy pocakkal cigiztem volna.

Fejfájás ellen soksoksok folyadék megelőzésképp

2015. aug. 13. 10:10
 23/25 anonim ***** válasza:

en nem tudtam letenni, viszont probaltam a leggyengebb cigit szivni es kb 3 szal volt a napi adagom. azt mondjak nagyobb eselye van dohanyzo anyanal a koraszulesre es a kis sulyu gyerekre. az enyem 2 hettel tulhordva szuletett 3,15 kdg es 49 cm hosszu, egeszsegesen. Probald meg csokkenteni az adagot, amennyire tudod. Persze hogy nem jo a gyereknek (se ) de ha nem tudod lerakni egeszen es ilyen erosek az elvonasi tunetek azert meg nem kell halalra izgatnod magad. mas. anyam vegig dohanyzott velem napi 20 szalat minimum (nem volt kisebbsegi, diplomas okos no) en 4 kg val szulettem egeszsegesen es 56 cm hosszusaggal. az unokahugom megszallott egeszsegmanias letere szulet egy ikerpart ahol a ket gyerek egyutt sem vlt 1,5 kg.

szoval vannak jo es rossz peldak egyarant. a kavet probalj koffeinmentest inni ha az se megy akkor sok tejjel es gyenge kavet igyal ne tobbet a 2 nel naponta.

en sem helyeslem ha valaki dohanyzik terhesseg alatt de nem is gondolnam hogy rogton pokolra kell kuldeni. vannak ettol nagyobb gondok is. ha valaki ehezik a terhesseg alatt netan alkoholizal sokkal tobbet art a gyerkenek par szal cigarettanal. en 20 evig dohanyoztam aztan hagytam abba de nekem nem volt nehez egyszeruen a szervezetem egy betegseg utan nem toleralta tobbet a nikotint.

2016. febr. 3. 11:18
 24/25 anonim ***** válasza:
leszoktál babádért terheségkor cigiről?
2021. aug. 26. 09:14
 25/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen, de nehezen. először átálltam nikotin mentes elektromos cigire, aztán a 18 hét körül sikerült ezt is elhagynom, akkor már csak napi 1x használtam kizárólag a reggeli kávéhoz.

2021. szept. 4. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!