Mit tegyek? Milyen praktikát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tegnap volt 2 hetes a babám, sajnos elég kevés tejem van, szopni nem mindig akar, ezért tápszerrel pótolom. Napi több alkalommal szoktam fejni kézi mellszívóval, nem egyszer spontán folyik is a tej a mellemből. Ma kétszer keveset szopizott a fiam, most délután teljesen telitettnek érzem azt, amiből nem szopott. Próbáltam fejni mindkettőt, de 15 ml-nél több nem jön és még mindig ugyanúgy meg van telve, félek, hogy be fog gyulladni. Átlagban egy alkalommal 15-30 ml közt jön ki belőle2014. jan. 19. 16:35
1/4 anonim válasza:
Tedd el a cumisüveget, és szoptasd. ha kell óránként, ne adj pótlást. Van tejed, csak nem vagytok ügyesek. Kérj segítséget, fordulj szoptatási tanácsadóhoz.
Ne adj tápszert, ne adj cumisüveget, ne adj pótlást. fejjél szoptatások között. És bízz magatokban!
2/4 anonim válasza:
Szopi és fejés előtt mosd meg meleg vízzel a melleidet, kicsit masszírozd, rázogasd meg őket. Szerintem is van tejed, csak rossz a baba szopási technikája, ez simán lehet a cumisüvegtől (biztos hallottál már a cumizavarról). Ha pótlást adsz, inkább fecskendőből vagy pohárból add és ahogy az első is írta, keress meg egy szoptatási tanácsadót, hogy segítsen Nektek.
3/4 anonim válasza:
Amennyit fejsz, ahhoz adj hozza gondolatban 30 ml-t, mert a baboca annyival tobbet ki tud szivni avmellszivohoz kepest. Fejjel sokat, es surun tedd mellre a kisbabadat. Kerd szopi tanacsado segitseget, nekem o segitett, ezert anyatejes meg mindig a gyermekem, 23 hetes. Kitartas!!!
4/4 anonim válasza:
Azért marad kemény a melled, mert nem indul be a tejleadó reflex. Mellszívóval valóban több idő, és nehezebb beindítani, főleg ha nincs teli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!