Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont vagy házi...

Milyen sampont vagy házi praktikát ajánlotok? Nagyon korpás a hajam.

Figyelt kérdés

16 vagyok, váll alá érő, szép hajam van, csak az a problémám, hogy mostanában nagyon korpás a fejbőröm. viszketni nem viszket, de korpás nagyon.

azt hiszem, száraz a fejbőröm is (néha ha megvakarom, akkor kicsit ilyen véres korpa van a körmöm alatt), meg pl. mindkét karom száraz, pedig sok vizet iszok. (utóbbi 2 napban 3db 1,5 literes üveget dobtam ki)

Jah igen, most Baba sampont használok, a gyerekeknek valót, azt az epreset. :) Semmi problémám nincs/nem volt vele, heti 2x, néha 3x mosok hajat

Mi okozhatja? Lehet hormonprobléma? (a menstruációm kimaradt 2 hónapban is, ebből adódóan gondolom. ebben a hónapban már megjött.)

Illetve milyen sampont vagy házi praktikát ajánlotok ami nektek bejött?

köszönöm a válaszokat!

16/L

2010. júl. 6. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Bárkinek, bármilyen korban, helyzetben begyulladhat a fejbőre, mindenkivel előfordul néha. Vegyél patikában kapható "nizoral" sampont, azzal 2-3X megmosod és 98%, hogy elmúlik a korpásodás. Drága ez a sampon, de tényleg ez a leghatásosabb... Persze mielőtt ezt kipróbálod válts korpásoodás elleni samponra, head&shouldersre mndjuk, ha az nem használ, akkor a Nizoral tuti fog. Ha az se, akkor menj dokihoz.
2010. júl. 6. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Neutrogena T Gel sampon (korpásodás elleni). Nekem már az első használat után eltűntek a korpáim!!! Nem vicc. 2000-3000 körül van az ára, de tényleg hatásos.
2010. júl. 6. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem a szulfokoll sampon segített. De büdös, szóval jól le kell öblíteni. 600ft körül van drogériákban.
2010. júl. 6. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a head and shoulders vált be, már évek óta ezt használom, mentolosat, vagy citromosat.
2010. júl. 6. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én az almaecetes öblítés próbáltam ki.Hetente 1X alkalmazom.

Nekem bevált.

"recept": 1 dl víz + 2 evőkanál almaecet + 3 csepp illóolaj

15/L

2010. júl. 7. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!