Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ÁEK-ről mi a véleményetek?

ÁEK-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Látom első két válaszoló nem volt képben.

ÁEK-Állami Egészségügyi Központ

Ide tartozik pl MÁV kórház,Központi Honvédkórház.

2010. márc. 11. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia,én augusztusban szültem ott és maximálisan megvoltam elégedve.A mai egészségügyi viszonylatokhoz képest szerintem jó kórház.Nekem volt fogadott dokim,de pont külföldön volt (három héttel előbb jött a baba),így az ügyeletesnél szültem,aki nagyon rendes volt.Szülésznőt itt nem lehet fogadni,ennek ellenére kifogtam egy nagyon kedveset.Akikkel egy szobában voltam azok is mind megvoltak elégedve.Az egyedüli,ami picit zavaró volt,hogy a szobákba látogatni elvileg csak az édesapák jöhettek be napi fél órára,ennek ellenére bárki bejöhetett bármikor,ritkán szóltak.Ez persze sokaknak jó,de a szoptatásnál picit zavaró tud lenni.Az én babám is besárgult,nem vitték el az intenzívre,rögtön az elején észrevették,nekem fel sem tűnt.Azonnal kék fény alá tették őt,így három nap alatt távozhattunk,nem kellett tovább maradni és teljesen elmúlt a sárgaság is.
2010. márc. 11. 17:58
 13/18 anonim ***** válasza:
1 éve szültem ott és meg voltam elégedve. A következőt is ott fogom szülni.
2010. márc. 12. 13:00
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. márc. 14. 10:17
 15/18 Mágnes87 válasza:

Mágnes87 válasza:

Szó szerint egy nagy szar !!! A barátomnak fájt a lába megműtötték az ÁEK-ben atroszkópiával. Nem javult. Visszamentünk az orvoshoz, elküldte gyógytornára. Jobban fájt neki, mint a műtét előtt! Kettő hétre rá elmentünk strandra Ceglédre. Rosszul lépett,de el sem esett és ennyitől eltört a térde. Bevitték mentővel a ceglédi kórházba, ott megröngenezték és CT-ték. Megállapították, hogy valamilyen daganat van a lábában. Rögtön átvitték a SOTE Ortopéd Klinikájára, ahol másnap térdbiopsziát csináltak rajta. Most várjuk az eredményt. Hogyha alaposabbak az ÁEK-ben és nem "himi-humi"gyógytornára küldik el, akkor lehet előbb észre vették volna! Az ÁEK-ben SARLATÁNOK dolgoznak! A nővérek eszméletlenül bunkók ! Az orvosok nem tudják mit csinálnak ! Ennyi erővel vehetnék egy orvosi diplomát a Józsefvárosi piacon és elmehetnék dolgozni az ÁEK-be. Fel is vennének. Aki teheti az meneküljön. A legjobb kórház a SOTE !!!! Kedvesek a nővérek, az orvosok ! Törődnek az emberrel ! Az orvosok tudják mit csinálnak, igazi szakemberek !!! Aki teheti menjen a SOTE-ba!

2010. júl. 10. 11:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Az utolsonak:Most a szülészetröl van szó!!igen,abban igazad van,hogy más részlegen nem igazán törödnek a betegekkel(tapasztalat),de a szülészet az más.
2010. júl. 12. 16:01
 17/18 Mágnes87 válasza:
szerintem a kérdés nem úgy szólt, hogy mi a véleményetek az ÁEK szülészetéről, hanem, hogy mi a véleményetek az ÁEK-ről ? én az eddigi tapasztalatok szerint még a saját életemet sem bíznám egyetlen orvosra abból az intézményből, nemhogy a gyerekemét...de mindenki saját maga dönti el !
2010. júl. 19. 21:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát egyre nyugtalanabb vagyok ezektől a dolgoktól.

Jajjjjjjjjj mi legyen? hova menjek szülni?

2010. aug. 1. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!