Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ÁEK-ről mi a véleményetek?

ÁEK-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Mi van?
2010. márc. 8. 19:55
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
???
2010. márc. 8. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

Az ÁEK-ról csak jót tudok mondani:

-kedves szülésznők, nővérkék, csecsemősök (legalábbis én csak ilyenekkel találkoztam)

-az orvosom profi (dr. Gulyás István)

-kaja ehető

-szobák kulturáltak

Szóval, ha jól fordítottam le a kérdésed remélem elegendő a válaszom!

2010. márc. 8. 20:18
 4/18 A kérdező kommentje:

bocsika azt akartam írni,hogy az

ÁEK.-ről mi a véleményetek?

2010. márc. 8. 21:30
 5/18 A kérdező kommentje:
20.18 köszönöm a válaszod.mostanában szültél?fogadott volt az orvosod gondolom.mennyibe került?csecsemősök automatikusan rendesek vagy adni kell nekik is?és esetleg ha nem tudok orvost,nővért fogadni mire számíthatok?ezt a korházat választottam.
2010. márc. 8. 21:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
2008-ban ott szültem. A szülésznőm isteni volt, igaz választott. A nőgyógyász is választott volt, de nem volt rá egyszerűen szükség, így csak a pénzt vitte. A csecsemősök egyszerűen nem törődtek velem. Sajnos elvették a gyerekemet az első nap estéjén, mivel nagyon hamar besárgult. Elvitték az intenzív osztályra, és nem is adták ki egy hétig. Tény, hogy hamar sárgult, de nem volt indokolt az intenzív osztály, egyszerűen így kényelmesebb volt nekik ellátni, mint a gyermekágyas részlegen. Sajnos így nem tudtam szoptatni, már 6 hetes volt mikor rá tudtam venni, hogy elfogadja a cicimet. Egy évvel később a barátnőm szült ott, őt is úgy engedték ki, hogy nem tudott szoptatni, és semmit nem tanítottak meg neki a gyerekgondozással kapcsolatban. 2009-ben az Uzsokiban szültem meg második gyerekemet, hát sokkal lepukkantabb kórház, de ennek ellenére ég és föld a két kórház. Egyszerűen olyan mintha más bolygóról jöttek volna az ott dolgozók. Ja a második gyerekem is besárgult, de mellettem lehetett végig, még kék fény sem kellett, elég volt, hogy nagyon sűrűn szoptattam és iszonyatosan oda figyeltünk rá. Hát más felfogású volt a két kórház, az biztos, pedig a MÁV a bababarát kórház. Én biztos nem szülnék ott még egyszer.
2010. márc. 8. 21:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

szia

2 hete szültem ott

fogadott orvosom volt, de munkaidőben szültem, a pénzt nem vette el, pedig előtte megbeszéltük

a szülésznő nagyon kedves, segítőkész volt

a csecsemős nővérek között volt nagyon kedves, segítőkész, de bunkó is

a csecsemős orvosok is nagyon kedvesek voltak, a babám nagyon hamar besárgult, azonnal vitték "napozni", az orvos a reggeli és esti vizitnél is beszámolt az állapotáról, sok jó tanáccsal hozta a zárójelentést

reggeli és vacsi elfogadható

az ebéd ehetetlen volt

a szobákban a zuhanyzót-wc-t naponta 2X takarították

én rosszabbra számítottam, igy meg voltam elégedve

2010. márc. 8. 22:25
 8/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

én nem fogok tudni adni semmit,egyszerűen nincs miből.

csak félek egy kicsit így ettől az egésztől.

nem tudom mire számítsak.

arra gondoltam venni fogok desszerteket,és azzal köszönöm meg,hülyén nézne ki ha ezreseket osztogatnák.

2010. márc. 9. 19:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Nagyon sok ismerősöm szült ügyeletes orvosnál és nem panaszkodtak. Szerintem a szülésznő nem is vár semmit, ha adsz egy bonbont és egy fényképet a piciről boldog lesz, a csecsemősök viszont annál inkább várják a pénzt, de a fentebb leírtak miatt nekik nem is adtam. Az intenzívre pedig bevittem egy ajándékcsomagot, mondhatom még le is néztek miatta, pedig soha nem voltak túl készségesek. Szerintem ne érezd magad kényelmetlenül miatta, nekik ez a munkájuk, ezért kapják a fizetésüket. Ha megengedsz egy jó tanácsot, próbálj ismerőstől segítséget kérni szoptatás, pelenkázás ügyében még szülés előtt, és akkor nem fog semmi váratlanul érni, nem lesz szükséged az ő szívességükre.
2010. márc. 10. 09:28
 10/18 anonim ***** válasza:
Én 2008-ban szültem a Máv-ban.Nem volt se fogadott dokim,se szülésznöm.Ennek ellenére nagyon aranyosak voltak.Bár a dokim egyszer se nézett rám mig bent voltunk.A csecsemös növérek között volt aranyos és volt elég bunko is.
2010. márc. 11. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!