Milyen tüneteket tapasztaltok/tapasztaltatok az első
trimeszterben és hányadik héten?
Figyelt kérdés
Hányinger,hasfeszülés,has szúrkálás, derékfájás,szédülés,hangulatingadozás.. még a kezem is zsibbad..
nov. 18. 07:38
1/7 A kérdező kommentje:
Front érzékenységet tapasztalt valaki? :)
nov. 18. 07:40
2/7 anonim válasza:
A tünetek mindenkinél másak. Mivel a terhesség menübe írtál, gondolom terhes vagy. Mi a kérdés? Valamelyik tüneted úgy véled nen a terhesség okozza? Van akinek semmi tünete nincs egész terhesség alatt. Az összehasonlítás így nem célravezető.
A leírt tüneteid váltakozva bármikor előfordulhatnak a terhesség alat.
Ha nem vagy terhes, akkor meg mensi előtt ennyi tünet nem is szokott jelentkezni, ezek nagy része már jóval később indul.
nov. 18. 08:40
3/7 anonim válasza:
Nekem kb a kimaradt menstruáció után kezdődtek a tünetek, akkor éreztem azt hogy kicsit görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, puffadtam, az enyhe hányinger szerintem kicsit még később jelentkezett. Amúgy én sem hittem el amiket írnak, hogy a pozitív teszten kívül meg hogy nem jön meg nincs az elején semmi tünet, pedig tényleg így volt. Sőt talán pont az volt a furcsa, hogy semmi nem volt, előtte menstruáció előtt már feszült a mellem, görcsöltem, volt hogy szédültem, hányingerem is volt, a pozitív teszt előtt tök jól voltam, csak az tűnt fel hogy késik
nov. 18. 09:10
4/7 A kérdező kommentje:
A kérdés csak annyi, milyen tüneteket észleltek a kismamák az első trimeszterben? Sok tünet számomra ijesztő, félek a vetéléstől!
Tudom kicsit túlreagálom,de ha csak pár mondat,amit valaki leír nekem, esetleg tanács, saját tapasztalat, amitől megnyugszom vagy éppen problémára hívja fel a figyelmet hasznos lehet! Sőt nem csak nekem,másoknak is!
nov. 18. 09:42
5/7 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt, csak a mellem volt fura (érzékeny volt, és megváltozott a formája is, pedig mensi előtt nem szokott semmi ilyen lenni).
Utána sem volt semmi extra, nagyon erős, kellemetlen szagoknál volt pici szagundorom, meg szúrkálás, derékfájás, de azok szoktak lenni máskor is.
nov. 18. 10:01
6/7 anonim válasza:
Minden normális amíg vérzés nem kíséri, vagy minden pózban veszedelmesen fáj, pl nem tudsz semmit csinálni tőle. Ha ilyen gond nem lép fel, akkor minden normálisnak számít. Az is, ha néha pl nem bírsz normálisan menni, sajnos ez is rendszeres már az elején.
nov. 18. 10:58
7/7 anonim válasza:
Igaz nekem még csak 1 hete pozi a teszt, egyenlőre annyi tünetem van, hogy érzékenyek lettek a mellbimbóim, kicsit mintha duzzadtabbak is lennének a cickók. + álmosság, de az lehet most attól van, hogy kicsit beteg vagyok. Közben ilyen kis feszülő érzés a petefészek/méh környékén, kb pár percig, aztán utána semmi, de olvastam, hogy az normális jelenség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!