Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tüneteket tapasztaltok/...

Milyen tüneteket tapasztaltok/tapasztaltatok az első trimeszterben és hányadik héten?

Figyelt kérdés
Hányinger,hasfeszülés,has szúrkálás, derékfájás,szédülés,hangulatingadozás.. még a kezem is zsibbad..
ma 07:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Front érzékenységet tapasztalt valaki? :)
ma 07:40
 2/4 anonim ***** válasza:

A tünetek mindenkinél másak. Mivel a terhesség menübe írtál, gondolom terhes vagy. Mi a kérdés? Valamelyik tüneted úgy véled nen a terhesség okozza? Van akinek semmi tünete nincs egész terhesség alatt. Az összehasonlítás így nem célravezető.

A leírt tüneteid váltakozva bármikor előfordulhatnak a terhesség alat.

Ha nem vagy terhes, akkor meg mensi előtt ennyi tünet nem is szokott jelentkezni, ezek nagy része már jóval később indul.

ma 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb a kimaradt menstruáció után kezdődtek a tünetek, akkor éreztem azt hogy kicsit görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, puffadtam, az enyhe hányinger szerintem kicsit még később jelentkezett. Amúgy én sem hittem el amiket írnak, hogy a pozitív teszten kívül meg hogy nem jön meg nincs az elején semmi tünet, pedig tényleg így volt. Sőt talán pont az volt a furcsa, hogy semmi nem volt, előtte menstruáció előtt már feszült a mellem, görcsöltem, volt hogy szédültem, hányingerem is volt, a pozitív teszt előtt tök jól voltam, csak az tűnt fel hogy késik
ma 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:

A kérdés csak annyi, milyen tüneteket észleltek a kismamák az első trimeszterben? Sok tünet számomra ijesztő, félek a vetéléstől!

Tudom kicsit túlreagálom,de ha csak pár mondat,amit valaki leír nekem, esetleg tanács, saját tapasztalat, amitől megnyugszom vagy éppen problémára hívja fel a figyelmet hasznos lehet! Sőt nem csak nekem,másoknak is!

ma 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!