9 hetes terhes vagyok a 12 hétig utrogestrant kell szednem, mert 2x elvetéltem, lehet e közben szeretkeznünk?
Figyelt kérdés
elfelejtettem a dokit megkérdezni, 7 hetes kora óta használom a gyogyszert, eddig nem mertünk, de már nehezen birom, viszont nem szeretném ha megint elmenne a baba, majd csak 12 hetesen kell dokihoz mennem.2008. szept. 6. 12:33
1/7 anonim válasza:
Szia. Veszélyeztett terheskén nem nagyon szabad sajnos szex-elni, legalábbis nekem nem lehetett az első trimeszterben, amíg át nem veszi a szerepet a méhlepény. Addig bírjátok ki, amíg rá nem kérdezel a dokitól. Szép babavárást!
2/7 anonim válasza:
Szerintem, ha az orvos magától nem mondta, akkor lehet óvatosan, finoman, vigyázva. Mert nekem megmondták amikor nem lehetett szeretkezni.
3/7 anonim válasza:
Szia Én is ugyan ebben a cipőben járok,nekem azt mondta a dokim,hogy nem ajánlott de mindent szabad ami nem kellemetlen nekem ha jól esik akkor csináljuk úgyis abba hagyuk ha nekem nem esik jól...próbáljátok ki.
10+2 hetes Kismami...
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, inkább megvárom azt a két és fél hetet. majd csak kibirom :))
2008. szept. 6. 13:47
5/7 anonim válasza:
ha annyira nem bírod a lénaeg, hogy ne legyen behatolás..a többi fantázia dolga.
Kis vérzés és haskeményedés, görcs esetén azonnal abba kell hagyni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is várjátok ki a 12. hetet, tudom,nehéz,de sajna az orgazmustól méhösszehúzódás van,ami veszélyes lehet a babára.
7/7 anonim válasza:
Én is elvetéltem kétszer egymás után, senki nem mondta, hogy ne szeretkezzünk..Most 38. hetes kismama vagyok, a 33. hétig kb. Astrix nevű gyógyszert kellett szednem a vetélés veszélye miatt, de jelen terhesség alatt sem mondta egy doki sem ,hogy tilos lenne a szex.Még most is szeretkezünk, igaz, hetente csak 2-3 alkalommal. Ha bírod, akkor még várj és feltétlen kérdezz rá az orvosodnál, hogy mit javasol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!