Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy csökkentsem...

Mit tegyek, hogy csökkentsem a bennem lévő feszültséget és hogyan oldjak meg mindent?

Figyelt kérdés

25 hetes kismama vagyok és az utolsó vizsgálatom szerint c 2100. Az orvos azt mondta, nagyon korai még, hogy nyíljak, ráadásul az ultrahang szerint a kicsi behelyezte magát a szülőcsatornába. Jelenleg kb. 700-800 gramm és 30 centi hosszú. Nagyon kevés az esély, hogy életben maradjon, vagy ne károsodjon, ha megszületne.

Szigorú fekvést javasolt. Viszont nem igazán tudok feküdni. van egy öt éves kicsi lányom,őt oviba kell hoznom - vinnem, van egy háztartásom, amit el kell látnom, a párom nagyon sokat dolgozik értünk, itthon már nem tud segíteni nekem. Minden családtagom 70 km-re van tőlünk. Félek, hogy nem várja ki az idejét a pocaklakó és magamat okolom a kialakult helyzetért.

2008. szept. 6. 11:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a jó ötleteket.

Már beszélünk a nagyszülőkkel, hogy vegyenek ki szabit, vagy akinek már nincs, az táppénzre megy. A párom szülei nem lelkesedtek a dologért, mert bezzeg az ő idejükben a kismama nem volt ennyire tunya. A szüleim viszont biztosítottak a segítségükről és az egyik barátnőm bevállalta, hogy mindennap nem, de olykor eltudja vinni a lánykát oviba.

A lelkemnek nagyon jól esik a biztatás, hogy nem én tehetek róla és ígérem, hogy vigyázni fogok a picire és magamra is.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!!!!

2008. szept. 8. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó ezt hallani (vagyis olvasni)! :-)

Vigyázz nagyon Magatokra!

2008. szept. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!