Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vigyem le a lázam?...

Hogyan vigyem le a lázam? Nagyon megfáztam és igaz nincs lázam, mert csak 37.9, de nagyon félek, hogy nehogy baja legyen a babának. Mivel vihetném le? És mivel csökkentsem a megfázás tüneteit? 9 hetes kismama vagyok.

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:

még nagyon fiatal vagy! vigyázz magadra!!!! én a hűtő fürdőt javaslom!!!!!! mert gyógyszert nem vehetsz be, nehogy bántsa a kicsit, v fejlődését.

nem teljesen hideg vízben, de langyiban ázzál picit!!!!! valamint a csuklódra és a bokádra tegyél HIDEG vizes ruhát, igyál meleg teát!!!! h jól megizzasszon, de mivel hűtöd az ereidet, nem engedi felmenni a hődet.

mást nem nagyon tudok, keress fel mindenképp orvost ha feljebb megy, vagy akár most is....az a biztos!!!!!

nehogy baj legyen!!!!!!!!

33h km

2010. máj. 8. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 38 fölé megy, akkor vegyél be panadolt. Semmi baja nem lesz a babának, a láz többet árthat, mint a gyógyszer. A hűtőfürdő is jó, csak vigyázz, ne fázz meg jobban. Jobbulást!
2010. máj. 8. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Kismamaként nem nagyon szedhetsz gyógyszert. Amit tudnék ajánlani az 2 homeopátiás szer. A homeopátiás szereket biztonsággal szedhetik a kismamák is.

Az egyik a Coryzalia amit első napon óránként kell elszopogatni étkezés előtt min. 15 perccel, a második napon 2-3 óránként, utána pedig 4-5 szemet naponta. Míg jobban nem leszel.

A másik az Oscilloccocinum. Ebből 2x1-et kell elszopogatni szintén étkezés előtt min. 15 perccel. Egy doboz egy kúra.

Én már második éve ezzel kezelem a családom, a gyerekeket is, meg magunkat is. Eddig mindig bevált.

Jobbulást!

2010. máj. 8. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hűtőfürdő elsőre, testmeleg vízbe ülj be, és csak nagyon nagyon lassan engedd hozzá a hideg vízet, de csak addig, hogy ne vacogjál. Utána be az ágyba, és vki már írta, csuklóra-bokára hideg borogatás, és igyál-igyál.

Ha nem viszi le, vagy 38 fölé megy, panadol.

Orrcseppből homeopátiásat vegyél.

Jobbulást kívánok!

egy 26 heteske

2010. máj. 8. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Én pedig azt tanácsolom,ha 38fok fölé megy a lázad,akkor

igen is vegyél be lázcsillapítót!

Mer soxor a láz többet árt,mint a bogyó!!

2010. máj. 8. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:

a láz semmiképp sem jó, mert nagy bajt okozhat!!!!!! az orvosok meg azt mondják a ne vegyünk be gyógyszert, mert az meg a fejlődésre lehet hatással és nem pozitivan....

szóval próbáld a fürdőt, borogatást, ha nem segít, v följebb megy akkor orvos!!!!!!! anélkül sztem ne vegyél be gyógyszert h nem konzultáltál!!!!!!!

2010. máj. 8. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
lázcsillapításra bevethető: fehérboros csukló/boka borogatás, illetve cickafarkfű megfőzve, langyosan mellkasborogatás vele
2010. máj. 8. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!