11+2 hetes kismama vagyok, elkapam valami megfázás szerüt. Milyen gyógyszert ehetek, főlege, hogy közbe szoptatok? Mit tudtok javasolni?
Szia!
Huh ez nehéz kérdés,szerintem kérdezd meg a háziorvosod!
Én 18 hetesen voltam nagyon beteg,és homeopátiás szert szedtem,ezt javasolta!Bevallom nem nagyon hittem benne,de a végén csak meggyógyultam és a babómnak sem ártottam!
Kellemes babavárást!
Szia. Én a homeopátiás Oscillococcinum bogyót tudom ajánlani, nagyon jó, és mivel nem gyógyszer így gondolom szoptatás alatt sem okoz bajt. Én ezzel vészeltem át hogy a férjem infuenzás volt, és nem kaptam el. (ha ilyet veszel akkor 2 dobozzal vegyél mert egyben 6 db van.) Meg rengeteg c-vitamint egyél! Ha van tablettába akkor kettőt vegyél be, illetve sok gyümölcs.
Remélem használ valami! Jobbulást kívánok!
Szia!
Én az első vagyok!Szerintem kérdezd meg a patikust,mert a homeo szerek,bizonyos tünetekre hatnak!Mondd el,hogy milyen problémáid vannak és erre ők már tudják mi a leghatásosabb!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!