Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit ettetek terhesen?...

Ti mit ettetek terhesen? Miért nem kell semmi?

Figyelt kérdés
Bármilyen ételre gondolok nem kívánok semmit. Eddig nagyon édesszájú voltam,de mostanában már semmilyen édeset nem bírok megenni. Érzem ,hogy éhes vagyok és "enni kéne " de semmit sem tudok. Volt más is így ? Ti mit csináltatok/csinálnátok?
2015. aug. 8. 14:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha ilyenkor eszek pár falatot kb. egész nap annyit mint máskor ebédre abból lehet baja a babának?
2015. aug. 8. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Hű, én a középső gyerekkel voltam így. 5 hónapon keresztül rendeltem a pizzát minden nap, mert csak azt bírtam megenni... És mindig ugyanazt a félét. Azóta sem ettem pizzát pedig már 4 éves :D
2015. aug. 8. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
16 hetes koromig szinte semmit. Úgy értem eroltetve csak. Utána hetekig sajtos uborkás szendvicset mert azt az egyet kívántam, de azt nagyon. Kb 25 hetes korom óta még eszek is nagyjából..
2015. aug. 8. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, csak szedj valamilyen vitamint. Pláne ha nem eszel gyümit, zöldséget. Egyébként úgu voltam mint te plusz állandóan rosszul voltam és hánytam is a 16. hétig. Sosem kívántam semmit, max undorodtam és még most sem vagyok kívánós. Azt csináltam h kivettem az elsõ kaját a hūtöbõl és ettem belõle pár falatot. Ha nem esett jól abbahagytam, volt amikor ennyitõl is jóllaktam. Ha jól esett, vagy nem zavart különösebben a kaja, akkor ettem. Ha nem egy-két óra múlva újra próbálkoztam. De ha nem volt semmi amit szívesen megettem volna akkor sem kezdtem el válogatni(kivébe ha undorított), mert igazàból nem volt értelme. Tök mindegy volt h mit eszek, semmi sem volt a fogamra való. Most vagyok 22 hetes terhes. Jobb a helyzet, kevesebb kaja undorít és nem hányok már, de még most sem vagyok kívánós. (mondjuk nem bánom) Most odáig eljutottam h két-három alternatíva közül eldöntöm h melyiket enném meg a "legszívesebben" .
2015. aug. 8. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Az édeset abszolút nem kívánom én se... Pedig imádom a csokit, bármikor jöhet egy tábla milka v. túró rudi, de most nem érzem szükségét, hogy egyek.

Viszont a főtt ételeket, főleg a finom húsokat mmmm... nagyonis kívánom! :)

2015. aug. 8. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is pizzán, narancson és melegszendvicsen éltem periodikusan két gyereknél is. Ezt kívántam. Szedtem mellé multivitamint de nem folyamatosan azt sem,.
2015. aug. 8. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Na ugyan így vagyok most én is (de sztem a meleg is rá tesz egy lapáttal) ezért sok folyadékot is iszok, ezzel már alapból jól lakom..

De azért magamba szokta erőltetni némi kaját pl virsli, dinnye, alma, banán.. (+ vitamint is szedek)

Egész nap úgy érzem magam mint aki degeszre ette magát :/ :D

2015. aug. 8. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egész nap rosszul vagyok. Ha eszem, addig nem..viszont utánna még rosszabbul. Mondjuk a könnyebb ételek után kevésbé mint a nehezek után. Ugyhogy szőlőn salátán és csirkemellen élek..de elég fárasztó ez az egesz napos rosszullét. (Fura, de még semmi nem jött ki, csak a folyamatos gyomorforgás van.)
2015. aug. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!