Ti ettetek terhesen füstölt kolbászt?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem egy barabot, kb 3 centiset, de kicsit beparáztattak a toxoplasma fertőzés miatt. Van okom aggódni? Nézessem meg a laborban, hogy megfertőződtem-e? 12 hetes vagyok.2014. júl. 19. 07:42
1/11 anonim válasza:
én ettem szinte mindent ettem. egy kis darabkától nem lesz még semmi bajotok :) szép egészséges kislányom van.
2/11 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy ártott, ne aggódj! Én hónapokig ettem a szalámit, mert azt kívántam, nem is tudtam, hogy tilos (lenne).
Nekem automatikusan néztek toxoplazmát, kérd meg te is a dokidat, hogy a következő vérvételnél kérjen azt is!
3/11 anonim válasza:
Én is ettem, téliszalámit (pick) meg szinte végig.
4/11 anonim válasza:
Jaj ne már.
Amúgy ha toxoplasmás lenne, akkor mindegy hogy 3 centit vagy 30-at eszel belőle.
5/11 anonim válasza:
Én füstölt sonkát is ettem,mert azt kivántam.
6/11 anonim válasza:
Én is.ettem, nem tudtam, hogy nem szabad. Terhességi cukros lettem, és ott bent is volt a mintaétrendben.
7/11 anonim válasza:
Azt sem tudtam, hogy nem lehet. ....szerencsére!! Mindig azt ettem reggel és este.
8/11 anonim válasza:
Mindhárom terhességem alatt ettem mindent, amit azelőtt. Még tartárbifszteket is. A gyerekek nem lettek betegek.
Csak most nem szabad semmit enni a kismamáknak.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egy kicsit megnyugodtam! Eddig én sem féltem ezektől, de most rámijesztettek...
Azért lehet, hogy kérek egy vérvételt, a biztonság kedvéért...
2014. júl. 19. 10:58
10/11 anonim válasza:
Volt egy időszak amikor mindennap ettem, mert azt kivántam (ráadásul csípőset). Semmi baja nem lett a babámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!