Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhesen elmennél az...

25 hetes terhesen elmennél az EFOTT-ra?

Figyelt kérdés
Holnap pont olyan koncertek lesznek, amiket szeretek, de azért félek a tömegtől. Bár nyilván nem az első sorban állnék. Volt valaki hasonló fesztiválon?
2014. júl. 18. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, bár van aki így is bevállalja. A tömeg miatt sem, és az erős hang miatt sem(tudom, nyilván nem oda állnál ahol hangfal van és dübörög x decibel). Igaz, nem EFOTT-on voltam, csak egy mozifilmet néztem meg, nyugisat, végig keményedett a hasam. Nem vagyunk egyformák.
2014. júl. 18. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én voltam koncerten ennyi idős terhesen. A dokit megkerdeztem, ő annyit mondott, hogy nyugodtan, ott találkozunk. Semmi gond nem lett. Persze én sem az első sorban voltam. Meg egy klubban is.voltam terhesen, mert a.diplomaosztó buli egy diszkóban volt. Ott sem volt.semmi gond.
2014. júl. 18. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Én még csak 11 hetes vagyok,de elmennék a helyedben,elvégre ha kint lesz a baba nem mehetsz majd.

Semmi rosszat nem teszel ezzel a babának,ne menj be a nagy tömegbe,közel a hangfalhoz,ennyi.

A terhesség nem betegség,élvezdd :)

2014. júl. 18. 19:12
 4/5 Ditta323 ***** válasza:
Én kb annyi idős voltam, mint most te mikor motoros talin voltunk. Semmi bajunk nem volt. :)
2014. júl. 18. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
én 24 hetesen tankcsapdára vittem a manómat. Másnap megmozdult!!
2014. júl. 19. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!