Akkor is gond valamiért a túlsúly, ha semmi eü problémát nem okoz terhesség alatt? Miért?
Figyelt kérdés
Nincs se magas vérnyomásom, se terhességi cukrom, van egy két évesem, akivel rohangálok egész nap, ésszel eszem, de mivel jelentős túlsúlyról indultam, természetesen most sem vagyok sovány. Első babánál sem voltam, de most több vagyok. A védőnő meg ijesztget, és folyton válogatott kifejezésekkel ecseteli, hogy kövér vagyok. Tudom, de ezen nem fogok már változtatni úgy sem a hátralevő 10-12 hétben, nem? Akkor minek jó ijesztgetni?2015. aug. 5. 16:08
21/21 anonim válasza:
147-tel mentem szülni, primer magasvérnyomással. annyi volt, hogy nem engedték túlhordani, be kellett feküdnöm, amint betöltöttem a terminust. próbálták indítani, de az oxitól rosszul lettünk mindketten, így császár lett a vége. a sebem gyönyörűen gyógyult, nem is látszik a vágás már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!