Egyes kismamak hogy tudnak ilyen sokat hizni?
Termeszetesen nem a hormonbajos mamikra gondolok, az teljesen ertheto. Tobb helyen is olvasgatok sztorikat, es egyesek olyan sulygyarapodasrol irnak, hogy az agyam eldobom.....9 hetesen 15 kg??
Termeszetesen nem all szandekomban megbantani senkit, csak elgondolkodtam......nem onfenyezesbol, de en 21 hetes vagyok, es eddig egy dkg felesleg nincs rajtam.......mondjuk en sokat mozgok, de akkor sem ertem....egy egeszseges kismama, aki nincs "agyhoz kotve", hoy tud ennyit hizni???
Azt nem tudom elkepzelni, hogy annyit nassolnak meg esznek, rengeteg kismamit ismerek, akik -ugyanugy mint en-, teljesen normalisan taplakoznak, de nem viszik tulzasba, nemhogy edesseget enni.....
Tenyleg nem szeretnek senkit megbantani, ne vegyetek magatokra, csak egyszeruen nem tudom elkepzelni.....
Ti mit gondoltok? Volt valaki ilyen helyzetben? Meselnetek?
Udv, Nati
Várd ki a végét...
Én a 24. hétig 4 kg mínuszban voltam, mert csak fogytam.
Aztán a végére csak feljött 8 kg plusz súly rám, bár ez csak a baba és a járulékos dolgok súlya volt.
Aki nem ilyen szerencsés és vizesedik, az ettől sokkal többet szedhet fel.
Állandóan esznek, mert ugye "kettő helyett" kell enni.
Én mindent ettem, édességet is, mégsem híztam 5-6 kilónál többet. Szülés után nem maradt rajtam felesleg.
Én is veszélyeztetett terhes voltam, ágyhoz kötve, kizárólag mosdóhasználathoz kelhettem fel. Ráadásul toxémia-gyanús voltam, iszonyatosan vizesedtem, volt, hogy egy hét alatt öt kiló VÍZ jött fel. 32 kg plusz lett a vége.
A 20. hétig egyébként normális, hogy nem szedsz fel semennyit, hisz a baba még csak most fog igazán belelendülni a növekedésbe.
Most a másodikat várom, 16 hetes vagyok, szerencsére (lekopogom) most nem kell feküdnöm, így nem is híztam.
De a genetika is sokat számít, hidd el!
Jaj, 5os, ne ijesztgess, elfelejtettem irni, hogy en is ikres vagyok :/
Bar en inkabb sportolassal tartom magam karban, mint koplalassal....az nekem sose ment...
Koszonom szepen :))
Azert nem fogom annyira tulzasba vinni, meg nalunk olyan rendesek a dokik (parom orosz, es Moszkvaban elunk), hogy biztos rengetegszer fognak majd figyelmeztetni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!