Túlsúlyos kismamák! Az Ultrahangos vizsgálatoknál volt valamilyen problémátok esetleg?
A 18. heti genetikain közölte az orvos (állami), hogy ő bizony nem lát dolgokat, az se biztos, hogy egészséges, jöjjek vissza később, talán ha nem lenne ennyi plusz réteg, akkor jobban látna. 5 perc volt az egész, leforrázva és kétségbeesve mentem ki a rendelőből.
Bepánikoltam, kértem időpontot magánba, két nap múlva MINDENT, de mindent meg tudtak nézni a gyereken, azt is, hogy milyen nemű, amire az előző doki közölte, hogy kizárt, hogy a 26. hét előtt meg lehessen állapítani.
Nos, két nap alatt nem fogytam 30 kilót.
Tehát abszolút dokitól és a baba fekvésétől függ - nem pedig a túlsúlytól.
Nekem semmi gond nem volt eddig...
20hkm
Szia!
Én 175 cm-el és majdnem 90 kilóval lettem terhes(régebben vékonyabb voltam,2 év alatt felszaladt plusz 20 kiló különböző okok végett)
A hasam viszont lapos.Fenékre és mellre(oda nagyon sokat) híztam.Nekem mindet láttak mindig,sose szólt be senki,csak a kedves védőnő,hogy az első 5 hónapban nem nagyon kellene hízni ebben az állapotban.Pedig még tokám sincs és most így hordok 42-es gatyókat,nem vagyok annyira gáz,mondtam neki,hogy szoktam tükörbe nézni és mindent megteszek,hogy úgy legyen.Ezen kívül senki se piszkált..
nekem nem szoltak még, az uhnál nem volt gond sose. inkabb a védőnöknél amikor szivhangot néznek na azzal nehezen találják meg (tegnap is pl) és halkan. ezért én nem is gondoltam ra h szivhangfigyelőt vegyek.
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!