Szerintetek annyira fontos elmenni 3-4D ultrahangra? Első babánkat várjuk, voltam magzatvízvételen teljesen egészséges kisfiú. Nem a pénzt sajnálom rá, de amit tudni akartunk azt tudjuk.
Első babámról nem tudtam csináltatni képet mert már túl nagy volt azt mondták :(
Így most tuti fogok csináltatni kb 22 hetesen :)
Nem azért mert muszáj hanem mert szeretném látni a kis csöppséget 😍 ♥
Szerinted nem fogja, és ha mégis? Akkor már késő lesz.
Nekünk kint van az előszoba falon egy kollázs a gyermekvárás-szülésről, egy képkeretbe beleragasztva első uh-kép, karszalag, nst, szülőszoba kép, 42. heti fénykép,egy csomó emlék, 4D-s kép. (Mi minden nyaralásról is csinálunk) Nem kell a fiókba zárni, ez egy nagyon szép emlék-dísz.
Szerintem te már eldöntötted, kár ezen görcsölni. Semmi sem kötelező.
Én most várom a második babát, 16 hetesen voltunk 4d-n és még megyünk is egyszer. Egyik sem sima babamozi, hanem olyan helyet választottunk, ahol rendesen át is vizsgálják.
Amúgy szerintem a legtöbb gyereket igenis érdekli, hogy milyen volt a pocakban. az én lányom 7 éves és kifejezetten kérte múltkor, hogy nézzük meg a felvételt, ami róla készült.
Nyilvan van benne üzlet, de ez miert baj? Egy üzlet kölcsönös elégedettségen alapul. Neked lesz szép emlék, nekik csörög a kassza. Mindenki boldog.
A gyerek pedig kivancsi lenne rá. Én is az lennék csak amikor én voltam magzat akkor ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!