Ki mikor kezedet el beszerezni mindent a babócájának, és mik azok amire első hetekben feltétlenül szüksége lesz?
Fültisztító pálcika??
Ne hülyéskedj már, még a biztonsági baba fülpálcika is felesleges és veszélyes, olvasgass a témáról hogy mennyire nem ajánlják az orvosok sem gyereknek sem felnőttnek.
Baba előke a kelengyébe pedig minek? Textilpelus arra való.
Nagyon okos vagy....fültisztító pálcika...
Nem a fülébe, hanem az első napokban a köldök tisztításánál hasznos.
Jól írták. a fültisztító pálcika nem a fülébe kell, hanem a köldökcsonk ápolásához.
Kérdező: Én a 37. hét végét taposom, a hónap végére vagyok kiírva, és igen a védőnő sokat tud segíteni. Legalábbis az enyém sokat tud segíteni.
Nekünk Dorjan Danny sport baba kocsi van.
Egyszerűen tökéletes míg kicsi s nagy a baba. A boltban vagy bárhol egy helyben meg lehet fordulni (ez sokszor nagy előny)
Simán lehet akár 1 kézzel irányítani ha pl a picit ki kell venni vagy vmi van a kezedben. Nem megy össze vissza csak amerre irányítod. Multifunkcionális, szóval én meg vagyok elégedve a Mózes, hordozó, és a sport részével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!