Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor kezedet el beszerezni...

Ki mikor kezedet el beszerezni mindent a babócájának, és mik azok amire első hetekben feltétlenül szüksége lesz?

Figyelt kérdés
32hetes vagyok és igen lehet gáz de még nem vettünk semmit de nyugtassatok meg hogy nem vagyok késésben
2015. aug. 4. 15:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Bella169 ezek szerint vèdőnő is tud segìteni, rà fogok kérdezni... Te mikorra vàrod a picit?
2015. aug. 4. 17:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Fültisztító pálcika??

Ne hülyéskedj már, még a biztonsági baba fülpálcika is felesleges és veszélyes, olvasgass a témáról hogy mennyire nem ajánlják az orvosok sem gyereknek sem felnőttnek.

Baba előke a kelengyébe pedig minek? Textilpelus arra való.

2015. aug. 4. 17:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Ultrahangon az FL combcsont méretet szorozd be 7tel és megkapod hány centi :) ezt még megteheted 36. Hét után még akkor lesz egy nagy UH. Aztán tippelhetsz :)
2015. aug. 4. 17:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon okos vagy....fültisztító pálcika...

Nem a fülébe, hanem az első napokban a köldök tisztításánál hasznos.

2015. aug. 4. 17:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Én 30 hetes vagyok, és mindene a helyén van. Babaruhák kimosva kivasalva, ágy felállítva, gyakorlatilag minden megvan és kész van. Nekem van 56-os és 62-es ruha is. :) A helyzetem kicsit speciális mert kulföldön lakom, és most voltunk otthon és megvettünk mindent. Illetve ha a baba meglepne minket és korábban jönne senki nem tudná nekem itt előkészíteni a dolgokat, mert a férjem velem lesz végig, ezért inkább megcsináltam mindent előre :)
2015. aug. 4. 17:57
 16/20 Bella169 ***** válasza:

Jól írták. a fültisztító pálcika nem a fülébe kell, hanem a köldökcsonk ápolásához.

Kérdező: Én a 37. hét végét taposom, a hónap végére vagyok kiírva, és igen a védőnő sokat tud segíteni. Legalábbis az enyém sokat tud segíteni.

2015. aug. 4. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi nem vettünk ruhát, mert nem kérdeztük a nemét és nevünk sem volt, csak a szülés után találtuk ki, szóval nem vagy elkésve. Most 22 hetesen a kistesónál minden kész, a szoba, a ruhák, a kiságy...
2015. aug. 4. 19:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Babakocsi temaban ki van otthon? 4-EN lakunk es fogalmam sincs milyet valasszak, nyilvan valami konyu szerkezeture gondoltam de fontos hogy strapabiro is legyen
2015. aug. 4. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekünk Dorjan Danny sport baba kocsi van.

Egyszerűen tökéletes míg kicsi s nagy a baba. A boltban vagy bárhol egy helyben meg lehet fordulni (ez sokszor nagy előny)

Simán lehet akár 1 kézzel irányítani ha pl a picit ki kell venni vagy vmi van a kezedben. Nem megy össze vissza csak amerre irányítod. Multifunkcionális, szóval én meg vagyok elégedve a Mózes, hordozó, és a sport részével :)

2015. aug. 4. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Az első gyereknél már nekem is minden megvolt 30 hetesen. Most a másodiknál majd én is csak az utolsó négy hétben vásárolgatok. Főleg mert a picur is lány lesz, és majdnem minden megmaradt a nővérétől.
2015. aug. 10. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!