Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha teljesen zárt a méhszájam...

Ha teljesen zárt a méhszájam 30 hetesen, mennyi esély van arra hogy a 34. hétre esetleg kinyílnék vagy megrövidülne a méhnyakam?

Figyelt kérdés

4 hét múlva kell mennem majd a dokihoz, de mi lesz ha addigra vmi történni fog és nem érzem majd? Ha mindent úgy csinálok mint eddig nem lesz semmi változás, ugye? Vagy ez nem függ össze azzal mit dolgozok ill mennyire eröltetem meg magam?

Vagy felesleges ezen aggódnom?

2008. szept. 5. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is ezen paráztam, és ma töltöm be a 34 hetet, és semmi gond. Mindent csinálhatsz ugyanúgy mint eddig, úgyis jelzi a szervezeted, ha elég. Nekem pl. estére, ha sokat jövök megyek, bedagad a lábam. Túlerőltetni nem szabad magad, és ha úgy érzed elég, akkor állj le! De amúgy miért lenne bármi gond is?

Boldog babavárást, már nem sok van hátra!

34 hetes kismama

2008. szept. 5. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:

A lábdagadás az már nálam is gond.:( De össz-vissz ennyi problémám van.:)

Igazad van, nem lesz gond! Megpróbálok nem gondolni rá csak hát az aggódás az mindig megvan!:)

Köszi és neked is boldog babavárást és kitartás!:)

2008. szept. 5. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 38. héten még melóztam,és a betöltött negyven hetesen még gyalog mentem a kh-ba.Több mint egy km.A méhszájam pedig csak közvetlenül szülés előtt kezdett kinyílni,illetve a méhnyakam megrövidülni.Mindig érezni fogod,h mennyit szabad,és mennyit nem.Ne parázz ilyen hülyeségeken.Akkor sem lesz semmi baj,ha esetleg elkezdenél kinyílni.1-2 centi nyitottsággal még jöhetsz mehetsz nyugodtan.(Olyan 9-10 centivel szülünk.)
2008. szept. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!