Jaj csajok a szívem szakad meg, terhes vagyok és az apuka nem tudja h akarja e. Többi lent?!
Sziasztok. Szóval próbálom röviden leírni. Több hónapja nem védekeztünk, mert szerettünk volna babát.. És most h össze jött ő azt mondja h át kell gondolni h megtartsuk e... (anyagilag nem probléma) nem értem h miért csinálja ezt velem, ő mondta h alig várja h apuka legyen, hogy egy picit fogjon a kezébe (hozzá teszem h nekem van egy gyerekem mástól, aki szintén terhessen hagyott el) rettegek hogy újból be következik :(
Lehet h csak ideiglenes be pánikolt?
Ő olyan könnyen van ezzel h ha nem oké vmi akkor elvetetjük... Őszintén szólva nem lenne szívem rá, de félek..
Tudom h szeret minket, de akkor miért kell azon gondolkodni h megtartsuk e?? Ha ennyire szeretett volna babát nem mondaná ezt ;( jajj annyira ki vagyok :(
Nagyon Boldog vagyok :D egy nagy csokor virágot vett és mondta h ne haragudjak rá, csak túl hirtelen érte ez és még nem volt ilyen helyzetben ..
(mert tényleg még a boltokban is szokta nézni a kis baba ruhákat, meg kis babákat h milyen édesek)
Szóval hálistennek tényleg csak pánik volt, és én rám is rám hozta a frászt
Azt mondta nem is engedné hogy elvetessem az ő vérét, babáját.
Alig várom h láthassuk már uh-n a kis csöppségünket, biztos megfog hatodni ő is :)))
Jó szívvel ajánlom neki: [link]
Ha nem vagytok budapestiek, akkor is keressétek a hasonló csoportokat, sokat tudnak neki segíteni, hogy ilyen többé ne forduljon elő!
Sok boldogságot nektek!
Nagyon örülök, hogy így alakult. :) Úgy reméltem, hogy csak pánik volt. És az külön jó, hogy magától beismerte, hogy nem viselkedett épp a legszebben veled.
Sok boldogságot a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!