Használt vagy új babakocsi? Mennyire rizikós a használt?
Mi 60-ért vettünk használtat, (200 helyett), nagyon szuper, imádom.
Viszont, ha használtat veszel, csak olyat vegyél, amit meg tudsz nézni, ki tudod próbálni, én az elsőnél beleugrottam egy vaterás kocsiba, postázással, a kocsi állandóan félre húzott, tehát menj el, nézd meg, próbáld ki, és ha tetszik vedd meg. A másodikat már én is így vettem, és nem bántam meg.
Én 22-ért vettem, a világon semmi baja, nincs rá panaszom, csak az egész babakocsi koncepció szar. A mózest pikkpakk kinövi, de amíg nem, addig is utálja, mert nem lát ki belőle, ráadásul tömegközlekedni teljesen lehetetlen vele. Az autós hordozó iszonyú kényelmetlen és pikkpakk kinövi, érdemesebb egy 0-18as dönthető ülést venni egyből, az sokáig jó és biztonságosabb is. A sportrészét még nem használjuk, mert még nem tud ülni, lehet, hogy azzal nem lesz baj, de abból meg inkább vennék egy 2 kilósat, hogy könnyebb legyen hozni-vinni.
Ehhez képest vettem egy hordozókendőt használtan 10 ezerért, és a legjobb dolog volt, amit a gyereknek vettem. Imádom, gyors, kényelmes, a gyerek meg alszik benne, mint a tej.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem érdemes használtan venni babakocsit. Csak én még egyszer nem vennék babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!