Lehet meg pozitiv a teszt? Nektek az elmaradt mensi utan hanyadik napon lett pozitiv?
Figyelt kérdés
Tudom h vanak akiknel kesobb mutatja ki a teszt, de tegnap volt a 4.napja h kesik, a teszt negativ lett. Ma mar 5 napja h kesik, nem erzem h meg akarna jonni, tuneteim igazan nincsenek leszamitva a tegnapi gyomorfajdalmat es a tegnap elotti megemelkedett vernyomast ami egy random orrverzessel parosult (alapbol alacsony a vernyomasom). Kb 10napja erosen szurt a jobb petefeszkem, azt hittem meg fog jonni, de ez kb negyed oran belul ahogy jott ugy el is mult.
Az elozo par honapban ittam cickafark teat, ebben a honapban nem, lehet hogy most csak azert kesik? Nem szokott kesni (28-29 napra mindig megjon).
Amugy rajta vagyunk a babagyartason kb 5 honapja.
Orvoshoz meg nem tudok menni, csak par nap mulva.
2015. aug. 3. 12:30
21/23 A kérdező kommentje:
A mai tesztek pozitívak lettek 😊
2015. aug. 9. 12:08
22/23 anonim válasza:
Gratulálok!!!:) Boldog babavárást :)
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönjük :3
2015. aug. 11. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!