Lehet meg pozitiv a teszt? Nektek az elmaradt mensi utan
hanyadik napon lett pozitiv?
Figyelt kérdés
Tudom h vanak akiknel kesobb mutatja ki a teszt, de tegnap volt a 4.napja h kesik, a teszt negativ lett. Ma mar 5 napja h kesik, nem erzem h meg akarna jonni, tuneteim igazan nincsenek leszamitva a tegnapi gyomorfajdalmat es a tegnap elotti megemelkedett vernyomast ami egy random orrverzessel parosult (alapbol alacsony a vernyomasom). Kb 10napja erosen szurt a jobb petefeszkem, azt hittem meg fog jonni, de ez kb negyed oran belul ahogy jott ugy el is mult.
Az elozo par honapban ittam cickafark teat, ebben a honapban nem, lehet hogy most csak azert kesik? Nem szokott kesni (28-29 napra mindig megjon).
Azt írod h 10 napja szúrt a petefészked, nem lehet hogy akkor volt ovulációd?
Mert akkor kb 4 nap múlva kéne megjönnie nem?
Helyedben 4 nap múlva tesztelnék ha addigra sem jön meg.
2015. aug. 3. 17:23
12/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az a petefeszek fajdalom peteeres lett volna, bar ettol fuggetlenul meg lehet megis az volt mert ugye egyik ciklus sem egyforma. Igazabol az a jobb petefeszek fajdalom nem ugy fajt mint peteereskor hanem mint mielott meg akar jonni, a peteeres elotte par nappal lezajlott legalabbis nagyon ugy ereztem. Most vettem egy 2darabos 25-ös tesztet, de nem tudom, hogy megcsinaljam-e, ugye utoljara szombaton csinaltam es holnap mar 6napja lesz hogy kesik, de nem hiszem, hogy ha szombaton nagyon negativ volt a 10es akkor par napra ra a 25os barmit is mutatna
2015. aug. 3. 20:47
13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos meg mindig negativ a teszt. Ha nem jon meg tovabbra sem akkor penteken vagy szombaton csinalom meg a masodik 25os erzekenysegu tesztet (penteken lesz pontosan 2 hete hogy fajt a jobb petefeszkem)
2015. aug. 4. 10:33
14/23 anonim válasza:
Pénteken reggel már nyugodtan tesztelhetsz
2015. aug. 4. 11:11
15/23 A kérdező kommentje:
Olyan jo lenne, mar varom marmint a penteket (meg titokban a masodik csikot) :) de ez a bizonytalansag nagyon rossz. Meg az is jobb lenne ennel ha megjonne es akkor nem remenykednek "feleslegesen".
2015. aug. 4. 17:23
16/23 anonim válasza:
:( Drukkolok!
2015. aug. 4. 17:53
17/23 A kérdező kommentje:
Koszi 😊
2015. aug. 4. 20:40
18/23 A kérdező kommentje:
Total negativ lett (igaz h masodik pisibol mert elsobol nem tudtam de azert kivancsi voltam) :/ viszont nagyon halvany barnas a huvelyvaladekom van, valoszinuleg a mensi elojele..gondoltam hogy ez lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!