Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet meg pozitiv a teszt?...

Lehet meg pozitiv a teszt? Nektek az elmaradt mensi utan hanyadik napon lett pozitiv?

Figyelt kérdés

Tudom h vanak akiknel kesobb mutatja ki a teszt, de tegnap volt a 4.napja h kesik, a teszt negativ lett. Ma mar 5 napja h kesik, nem erzem h meg akarna jonni, tuneteim igazan nincsenek leszamitva a tegnapi gyomorfajdalmat es a tegnap elotti megemelkedett vernyomast ami egy random orrverzessel parosult (alapbol alacsony a vernyomasom). Kb 10napja erosen szurt a jobb petefeszkem, azt hittem meg fog jonni, de ez kb negyed oran belul ahogy jott ugy el is mult.

Az elozo par honapban ittam cickafark teat, ebben a honapban nem, lehet hogy most csak azert kesik? Nem szokott kesni (28-29 napra mindig megjon).

Amugy rajta vagyunk a babagyartason kb 5 honapja.

Orvoshoz meg nem tudok menni, csak par nap mulva.

2015. aug. 3. 12:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nekem 5 napos késésnél már esti pisiből is kimutatta
2015. aug. 3. 12:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, es neked akkor mikor volt peteeresed? Mert en nem tudom most h mikor volt es ha keson akkor viszonylag koran teszteltem
2015. aug. 3. 13:02
 3/23 anonim ***** válasza:
30-31 napos ciklusokkal ELVILEG a 17-18. ciklusnapon ha jól emlékszem :)
2015. aug. 3. 13:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Koszi 😊 es gratula
2015. aug. 3. 13:10
 5/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm :)
2015. aug. 3. 13:20
 6/23 anonim ***** válasza:
22 dpo
2015. aug. 3. 14:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, elobb nem teszteltel vagy azok negativak lettek?
2015. aug. 3. 14:21
 8/23 anonim ***** válasza:
Szia, de igen, minden nap teszteltem. Addig negatívak voltak. Biztos hogy a 22 dpo volt, mert 28 napos ciklusaim voltak, és csak egyszer peteéréskor voltunk együtt.
2015. aug. 3. 15:08
 9/23 anonim ***** válasza:

13 dpo, nem várt előtt 2 nappal egyértelmű pozitív lett :)

Corax be sure tesztet ajánlom (erősebb lett mint a Facelle teszt)

2015. aug. 3. 15:48
 10/23 A kérdező kommentje:
En golyahirrel teszteltem egy egyertelmu negativat, de nem ertem. Sose szokott kesni. Lehet hogy elkezdődött valami es azert nem jon meg de a teszt még nem kepes kimutatni?
2015. aug. 3. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!