Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mutatja ki a teszt a...

Mikor mutatja ki a teszt a terhességet, hanyadik héten\napon teszteljek.3 napja késik, megvárjam még ezt a hetet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
A nem várt napja után 1 nappal már kimutatja, de ha bírsz várni szerintem várj még 2-3 napot biztos ami biztos. De reggeli pisiből már biztosan mutat eredményt. De délutániból is.
2014. márc. 10. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
már nyugodtan tesztelhetsz
2014. márc. 10. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
A pisibe martogatós az is tutira kimutatja mit gondoltok?
2014. márc. 10. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindegyik kimutatja, de ez is egyén függő. gondolom 25ös érzékenységűvel csinálod, ha esetleg nem mutatná ki, ne keseredj 2nap múlva tesztelj újra. egyébként vaterán lehet venni 10es érzékenységűt, én is ott vettem, 50ft/db
2014. márc. 10. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindegyik pisibe mártogatós nem értem mire gondolsz. Nem attól függ, hogy pisibe mártod vagy 3 cseppet rá csöpögtetsz mind kimutatja. 10-es már biztos kimutatja, de 25-ös is. Nekem ovu után 12. napon már pozitív volt a tesztem most itt alszik. (nem vár előtt 2 nappal reggeli pisi)
2014. márc. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!