A 18. heti genetikai vizsgálatra kérnem kell a nőgyógyásztól valami beutalófélét, vagy elég az afp eredményt vinni?
Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 15:46
1/7 anonim válasza:
Szia! Nem kell beutaló,csak az afp eredménye!
Minden jót!
27 hetes kismami
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. szept. 5. 15:57
3/7 anonim válasza:
szia! nálunk minden ultrahangra kell beutaló.
5/7 anonim válasza:
Szia!Nekem a védőnő kért időpontot (időpont nélkül nem lehet menni) és vinnem kellett az afp eredményét.30 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
Nekem is mennem kell genetikára, és kell beutaló, Debreceni vagyok. Neked miért kell menni, milyen lett az AFP?
7/7 anonim válasza:
Nálunk (Nyíregyháza) az AFP eredmény a védőnőhöz megy, ő írja be a kiskönyvbe az adatokat. A kiskönyvvel és az eredménnyel kellett menni. Ja, és nekem kellett időpontot kérni a gen. uh-ra, ami tegnap volt, és kiderült hogy lányom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!