Szick.brigitta kérdése:
Jó-e a háziorvosi labor beutaló az első trimeszteri labor vizsgálatra? Vagy inkább nőgyógyásztól kell kérni?
Figyelt kérdés
Én Kistarcsán lakom és Gödöllőn nem fogad a nőgyógyász mert ő csak a helyi lakosoknak végez terhesgondozást a kistarcsai kórházba nincs terhesgondozás és a recepciós azt mondta, hogy a kórházba csak vizsgálatokat végeznek a rendelőbe de beutalót a terhesgondozó orvos ad. nekem nincs terhesgondozó dokim... sajnos 13 hetes kismama2010. aug. 9. 14:24
1/4 anonim válasza:
Nálunk a védőnő adja ki a papírokat.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is a védőnő adja ki persze miután már meg van a kis könyved. Nekem minden beutalót a védőnő adott legyen az labor vagy belgyógyászat. A háziorvostól egyedül táppénzes papírt kaptam.
37hkm
3/4 A kérdező kommentje:
nekem a védőnöm azt mondta a nőgyógyásztól kérjek. a 12. heti uh-án nőgyógyásztól elfejtettem kérni. amikor vissza mentem azt mondta a recepciós,hogy itt csak vizsgálnak de nem adnak beutalót mert azt a terhesgondozó orvosnak kell adnia. De nekem nincs terhesgondozó dokim.
2010. aug. 9. 14:49
4/4 anonim válasza:
Eddig nekem is mindent a védőnő adott. Kivéve egyszer, amikor pont ő vért talált a vizeletemben, elküldött a házidokihoz. A háziorvos írt egy beutalót új vér- és vizeletvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!