Mi a helyes dontes? Megtartsam a babat?
Ugy alakult hogy 5ev utan a parommal volt egy kis szunet a kapcsolatunkban, es egy rossz pillanatban helytelenul cselekedtem es volt egy egy ejszakas kalandom.
Azota kibekultunk a parommal de most kiderult hogy 10hetes terhes vagyok. Sajnos nagy esely van ra hogy a masik fiu az apa. Mindkettonek elmondtam a teljes igazat. A masik fiu szeretne velem lenni es a babat is szeretne. A parom szinten velem maradna es nem erdekli hogy ha nem o az apa ugyanugy szeretne a babat. En megis bizonytalan vagyok. Helyes ez igy?
Tartsd meg, de egyedül. Úgyis egyedülálló anya leszel, a párod nem fog benned bízni, mert neked elég volt egy kis szünet és egyből más alá feküdtél és még gyerek is lett belőle. ezt neked míg élsz fel fogja hánytorgatni, akár övé a gyerek, akár nem. A másik pasi meg, ha vele maradsz, ugyanez. Ha vele lefeküdtél egy kis szünet alatt, ő is tartani fog tőle, hegy kicsit összebalhéztok, te máris fekszel össze fűvel-fával és hozod a párkapcsolatba a kakukkfiókát.
ezekből nem lesz hosszúm tartós kapcsolat, egyikből sem, ezt elszúrtad. Szóval DNS-teszt (magad és a baba miatt) és neveld fel egyedül.
Arra jutottam hogy butasag volt itt ilyen kerdest feltennem, megha nagyon sokan pozitivan probaltak segiteni is, koszonom szepen mindenkinek aki valamikepp segiteni probalt dontesre jutni. Igaz, meg nem vagyok teljesen biztos a dolgomban. Megtehetnem en hogy egyedul nevelem, itt nem a penzen van a hangsuly. Szeretem a paromat annak ellenere amit tettem. O tole millioszor megkerdeztem mi a helyes, mit a tegyunk, mit szeretne... Es azt mondta tartsuk meg, o szeret engem es szeretni fogja a babat is.
Nem hiszem hogy ettol o "pancser" lenne. Oszinten ele alltam es elmondtam mindent. Elmondtam hogy barmi is a dontese elfogadom.
De velem van, szeret es tamogat. Es nincs is itt tobb kerdes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!