Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik terhességi héten...

Hanyadik terhességi héten dőlhetek hátra nyugodtan, hogy már nem lesz baj?

Figyelt kérdés
1 év alatt 3 vetélésen vagyok túl (5-6 hetesen). Most lassan a nyolcadik hétbe lépek. Most végre kapok Utrogestant is.
2007. nov. 5. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A 12. hetet szokták határnak mondani, utána 65%-kal kisebb a vetélés esélye, mint előtte.

De már a 8. héten is sokkal jobban "kapaszkodik" a baba, mint az 5-6. héten, úgyhogy nyugalom, napról napra jobbak a kilátásaid!

Vigyázz magadra!

2007. nov. 5. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de csak ha a baba megszületik, akkor lehetsz nyugodt.

Vigyázz magatokra! Pihenj sokat! Ne idegeskedj! Ne cipekedj! A biciklizést felejts el!

Kellemes napot! Üdv. -21 hetes kismama-

2007. nov. 5. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én is erre várok,h ne kelljen idegeskedni.
2007. nov. 5. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is csak akkor lehetünk nyugodtak ha a kezünkban tartjuk a babát. Sajnos bármikor bármi történhet.
2007. nov. 5. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell hogy mondjam,, hogy teljesen nyugodtan már sosem dőlhetsz hátra. Amíg meg nem születik, ezért aggódsz, ha már megszületett, akkor másért :)

De próbálj meg kikapcsolódni, foglald el magad (természetesen ne vadvizi evezéssel ;) ), ne idegeskedj, mert az nem tesz jót Nektek! Élvezd a terhességet és döntsd el magadban, hogy most végre minden rendben lesz!

A 12. hét után valóban csökken az esélye, hogy baj történjen. De én is végig aggódtam, azt hittem, majd megnyugszom, ha megszületik. Na azóta aggódom csak igazán :))

Nyugodt, boldog babavárást és könnyű, szép szülést kívánok!

2007. nov. 5. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet rettegésben eltölteni a 9 hónapot, hisz ugye azt mondja a mondás, hogy mit emlegetsz, az be is fog következni. Döntsd el magadban és légy biztos benne,hogy most már megmarad a babád, hisz tovább él, mint eddig a többi(bocsánat, nem tudom szebben megfogalmazni)

Ha hiszel a természetgyógyászatban , keress fel egyet, ő is segíthet.

De mindenképp próbálj nyugodt lenni, az izgalom, idegesség nem hazsnál a babának-legyen ez a legfontosabb szempont!!

Drukkolunk értetek:-)

2007. nov. 5. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:

szia

hát 100%ig megnyugodni majd akkor ha meg van a pici,de azt mondják ha 28adik hétre születik a baba megtudják menteni.30adik hét fölött már nem kétséges hogy tul éli.

de ne idegeskedj mert csak ártasz.

2007. nov. 5. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd,ha betöltöted a 36. hetet....
2007. nov. 5. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Majd, ha 18 éves lesz. Amúgy a babádnak kiegyensúlyozott Anyukára van szüksége. Nem lehet így élni. Nekem sem mindig sikerül, de igyekszem:)

Egy 26 hetes kismama

2007. nov. 6. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!