Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Páron nagyon jó alvó és...

Páron nagyon jó alvó és mérges ha egy kicsit is fáradt.4 honap es jön a babóca. Hogy is lesz ez?

Figyelt kérdés
24 orat dolgozik de utana itthon van 3 napot sokszor fáradt de nagyon várjuk a babót. Ugy is nekem mell felkellnem elsősorban a gyerekhez de egy szobába leszünk fel fog kellni ő is. Félek hogy fogja ezt birni.
2015. júl. 29. 09:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
A picit rakd külön szobába. Egyébként meg kénytelen lesz bírni, ő sem gondolhatja hogy egy csecsemő egész nap csendben van. Vagy erre nem gondolt amikor a gyereket csinálta?
2015. júl. 29. 09:20
 2/18 anonim ***** válasza:
38%

A gyerek külön szobában legyen, és nem kell állandóan felvenni, ha egy picit sír. Akkor nem fog állandóan sírni.

De ha nagyon fáradt lesz a párod, aludni fog a gyerek sírása mellett is.

2015. júl. 29. 09:29
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Apukának is alkalmazkodnia kell egy kicsit. Ha nincs külön szoba, próbáljátok ki a füldugót. Nekem bevált horkolás miatti nem alvás ellen. :)
2015. júl. 29. 09:35
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
gondolom sejti, hogy a gyerek nem fog 24 órákat aludni egyhuzamban.
2015. júl. 29. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Külön szoba a babának. Nálunk sincs velünk a gyerkőc, mégis a párom az első otthon töltött éjszaka minden apróságra felébredt az izgalomtól, utána viszont szinte soha. :)
2015. júl. 29. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
17%

az én férjem is ilyen, egyszer sem kelt a lányomhoz. mondjuk értelme sem lett volna, és én tudtam hogy ő ilyen, így fogadtam el, neki egyszerűen szüksége van az alvásra, pánikbetegséggel kezelték régebben, tehát meghagyom neki a teret, mind az alváshoz, mind ahhoz, hogy néha eljárjon lazulni kicsit. Nem vagyunk egyformák.

Cserében elismerést és megbecsülést, valamint nyugodt kapok, amiért a dolog fárasztó részét gyakorlatilag egyedül végzem. Ilyen egyszerű.

2015. júl. 29. 09:44
 7/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is külön szoba volt az elejétől.

Bébiőrt használtam, így már a nyöszörgésre felébredtem.

Férjem hamar megszokta a sírást, és nem is kelt már fel rá egy idő után.

Nyilván belegondolt a párod, hogy fog sírást is hallani, és nem fog annyit aludni, mint eddig. De te jóval fáradtabb leszel valószínűleg, így neked több okod lesz "mérgesnek" lenni.

2015. júl. 29. 09:59
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom... azt megértem, hogy ahol apuka kel reggel, és megy dolgozni, ott lehetőleg tudjon aludni éjszaka. Na de azért ahol heti 2x megy dolgozni 24 órában, ott a többi napon nehogymár vigyázva kelljen állni, mert apa alszik... Kérdező, az én férjem is ugyanúgy dolgozik, mint a tied, 24 óra, aztán 3 nap itthon. Nem igaz, hogy 3 nap alatt nem bírja magát kipihenni, ez csak duma, mert így kényelmes neki. Persze ha anyatejes lesz a baba, etetni csak te tudod, nálunk is így van, de azt enyhe túlzásnak tartom azért, hogy azon kelljen aggódni, hogy mi lesz, ha a 3 nap otthonlét alatt felébred éjjel a babára...
2015. júl. 29. 10:08
 9/18 anonim ***** válasza:
41%

Hogy is lesz? Apuka felnő a feladathoz és rájön, hogy sokkal terhelhetőbb, mint gondolta. Úgy lesz.

Aki meg azért nem veszi fel a síró gyereket, mert akkor majd nem sír, annak ajánlom, hogy tanuljon róla, mit okoz ezzel a gyerekének!

2015. júl. 29. 10:35
 10/18 anonim ***** válasza:
61%

:-) úgy fogja bírni a kedves párod, hogy nyilván felnőtt ember és nyilván tudatában van annak, hogy egy csecsemő bizony olykor sír! Hol keveset, hol sokat!

Azért én megkérdezném még most a kedves párod, hogy ezekkel ugye tisztában van!

2015. júl. 29. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!