Páron nagyon jó alvó és mérges ha egy kicsit is fáradt.4 honap es jön a babóca. Hogy is lesz ez?
A gyerek külön szobában legyen, és nem kell állandóan felvenni, ha egy picit sír. Akkor nem fog állandóan sírni.
De ha nagyon fáradt lesz a párod, aludni fog a gyerek sírása mellett is.
az én férjem is ilyen, egyszer sem kelt a lányomhoz. mondjuk értelme sem lett volna, és én tudtam hogy ő ilyen, így fogadtam el, neki egyszerűen szüksége van az alvásra, pánikbetegséggel kezelték régebben, tehát meghagyom neki a teret, mind az alváshoz, mind ahhoz, hogy néha eljárjon lazulni kicsit. Nem vagyunk egyformák.
Cserében elismerést és megbecsülést, valamint nyugodt kapok, amiért a dolog fárasztó részét gyakorlatilag egyedül végzem. Ilyen egyszerű.
Nálunk is külön szoba volt az elejétől.
Bébiőrt használtam, így már a nyöszörgésre felébredtem.
Férjem hamar megszokta a sírást, és nem is kelt már fel rá egy idő után.
Nyilván belegondolt a párod, hogy fog sírást is hallani, és nem fog annyit aludni, mint eddig. De te jóval fáradtabb leszel valószínűleg, így neked több okod lesz "mérgesnek" lenni.
Hogy is lesz? Apuka felnő a feladathoz és rájön, hogy sokkal terhelhetőbb, mint gondolta. Úgy lesz.
Aki meg azért nem veszi fel a síró gyereket, mert akkor majd nem sír, annak ajánlom, hogy tanuljon róla, mit okoz ezzel a gyerekének!
:-) úgy fogja bírni a kedves párod, hogy nyilván felnőtt ember és nyilván tudatában van annak, hogy egy csecsemő bizony olykor sír! Hol keveset, hol sokat!
Azért én megkérdezném még most a kedves párod, hogy ezekkel ugye tisztában van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!